Η πρωτοφανής ακρίβεια πλέον βρίσκεται στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις μας και για ακόμα μία φορά οφείλουμε να βρούμε τρόπους να το αντιμετωπίσουμε και αυτό

 

 

Το είχαμε γράψει πριν από αρκετούς μήνες ότι ο covid παύει να είναι πρόβλημα και ότι ένα νέο, μεγαλύτερο πρόβλημα θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα και κατ’επέκταση και η χώρα μας.

Η πρωτοφανής ακρίβεια πλέον βρίσκεται στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις μας και για ακόμα μία φορά οφείλουμε να βρούμε τρόπους να το αντιμετωπίσουμε και αυτό. Προφανώς και δεν εξαρτάται απόλυτα από μας.

Συνηθίζω να λέω ότι η αγορά έχει τη τάση να αυτορυθμίζεται. Δηλαδή αν δεν υπάρξει επάρκεια ενός αγαθού θα βρεθεί κάποιο άλλο αγαθό να το αντικαταστήσει μερικώς. Αν π.χ δεν έχει ηλιέλαιο για τηγανιτές πατάτες θα καταφύγουμε σε βραστές ή ψητές με την αιτιολογία ότι είναι και πιο υγιεινές. Θα μου πεις δεν είναι το ίδιο…τίποτα όμως δεν είναι πια το ίδιο.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

Επιβιώνει αυτός που ξέρει να ελίσσεται και μιας και όλα αυτά τα χρόνια το μόνο που κάνουμε για να επιβιώσουμε είναι να ελισσόμαστε, οφείλουμε να το κάνουμε και τώρα.

Ευχή όλων μας είναι να μην πληγεί η τουριστική σεζόν σε μεγάλο βαθμό και να επιβεβαιωθούν οι αισιόδοξες προβλέψεις, να λήξει ο πόλεμος στην Ουκρανία το συντομότερο δυνατό και εμείς τον τρόπο θα το βρούμε να ανταπεξέλθουμε και σε αυτή τη νέα κατάσταση…μη φοβού τους Έλληνες!

 

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/