Η κατάθλιψη είναι ένα σημαντικό πρόβλημα που βασανίζει καθημερινά πολύ κόσμο και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Υπάρχουν λύσεις και ελπίδα – και αυτές δεν είναι απλώς κούφιες λέξεις που διαβάσατε κάπου τυχαία στο ίντερνετ

 

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει χαζέψει κάποιος το μοναδικό Chris Pfeiffer να κάνει τα ασύλληπτα ακροβατικά με τη μοτοσυκλέτα του. Εντυπωσιακά κόλπα που παίζουν με τα όρια της φυσικής, από ένα αμίμητο ταλέντο που πήρε τον πρώτο του τίτλο trial στα 15 του, ενώ εν συνεχεία αφιερώθηκε στο Hard Enduro κερδίζοντας 4 Erzberg Rodeo – έναν από τους σκληρότερους αγώνες του κόσμου. Μετά, για να μη βαριέται, έγινε επαγγελματίας stunt rider, πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε τουλάχιστον 94 χώρες, τα τελευταία δέκα χρόνια με μοτοσυκλέτες της BMW. Παντού και με όλους φιλικός και αγαπητός, λάτρευε αυτό που έκανε και το κοινό του.

 

Ο αγαπητός μας Chris απεβίωσε πριν λίγες μέρες, στα πενήντα ένα του. Όταν πρωτοδιάβασα το νέο πήγε το μυαλό μου σε ατύχημα, αλλά όχι: αυτοκτόνησε μετά από πολύχρονη μάχη με την κατάθλιψη. Όσοι έχετε περάσει ή περνάτε το «μαύρο σκύλο» (μεταφορά της διαταραχής που χρησιμοποιείται από την μυθολογία έως τον Τσόρτσιλ), μπορείτε να κατανοήσετε τα πώς και τα γιατί. Οι υπόλοιποι δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε και θα συνεχίσετε να αντιδράτε στους οικείους σας που υποφέρουν με άθλια σχόλια τύπου «έλα μωρέ δεν είναι τίποτα, τα παιδιά στην Αφρική πεινάνε κι εσύ είσαι αχάριστος», «σκέψου θετικά και όλα θα περάσουν», και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες. Ούτε οι μοτοσυκλέτες, ούτε οι ουσίες, ούτε το σεξ, ούτε οι φίλοι μπορούν να βοηθήσουν.

Διαβάστε επίσης  Doctor auto-moto show στην PISTAPARK, ένα show μηχανοκίνητου αθλητισμού που τα είχε όλα!

Η κατάθλιψη είναι ένα σημαντικό πρόβλημα που βασανίζει καθημερινά πολύ κόσμο και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Υπάρχουν λύσεις και ελπίδα – και αυτές δεν είναι απλώς κούφιες λέξεις που διαβάσατε κάπου τυχαία στο ίντερνετ. Η ψυχοθεραπεία βοηθάει κατά κύριο λόγο, με ή χωρίς την αρωγή αντικαταθλιπτικής συνταγογράφησης. Ψαχτείτε με δημόσιες και ιδιωτικές δομές ψυχικής βοήθειας και μην το αφήσετε «να περάσει μόνο του». Ρωτήστε σήμερα κιόλας!

 

 

For more about GAS:
http://www.gasmoto.gr/
https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t