Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ηθοποιού – Για ποιο λόγο αποχωρεί μετά την κυκλοφορία της νέας του ταινίας και το ενδεχόμενο να επιστρέψει

 

Μετά την ανακοίνωση της οικογένειας του Μπρους Γουίλις ότι αποσύρεται από την υποκριτική για λόγους υγείας, άλλος ένας σταρ του κινηματογράφου προχωράει στην ίδια απόφαση, χωρίς να αποκλείει την επιστροφή του, κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ο Τζιμ Κάρεϊ δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Access Hollywood, όπου μιλούσε για την ταινία «Sonic the Hedgehog 2», ότι αποχωρεί από τα κινηματογραφικά πλατό μετά από 40 χρόνια, για προσωπικούς λόγους. Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι η απόφαση αυτή δεν αφορά κάποιο πρόβλημα υγείας, σε αντίθεση με τον 67χρονο Γουίλις που διαγνώστηκε με αφασία.

Όταν η παρουσιάστρια Κιτ Κούβερ είπε στον Κάρεϊ ότι η Ντόλι Πάρτον έχει εκφράσει την επιθυμία της να παίξει τον συνεργάτη της, σε μια επερχόμενη βιογραφική ταινία, ο ηθοποιός δήλωσε:

«Αυτό είναι υπέροχο πράγμα. Λοιπόν, αποσύρομαι», αφήνοντας έκπληκτη την παρουσιάστρια και συνέχισε:

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

«Είμαι αρκετά σοβαρός. Εξαρτάται, αν οι άγγελοι μου φέρουν κάποιο σενάριο που είναι γραμμένο με χρυσό μελάνι, αυτό ίσως να είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους να το δουν. Μπορεί να συνεχίσω τον δρόμο, αλλά κάνω ένα διάλειμμα. Μου αρέσει πολύ η ήσυχη ζωή μου, να βάζω μπογιές σε καμβά, η πνευματική μου ζωή και νιώθω ότι –και αυτό είναι κάτι που μπορεί να μην ακούσεις ποτέ από άλλη διασημότητα να λέει -, αλλά έχω αρκετά, έκανα αρκετά, είμαι αρκετός».

 

 

Αναφορικά με την Ντόλι Πάρτον, ο Κάρεϊ δήλωσε: «Θα μιλάω πάντα με την Ντόλι. Η Ντόλι είναι, για μένα, ένας άλλος κόσμος που είναι απλώς μεγαλύτερος απ’ όσο μπορείς να φανταστείς».

Παρόλο που ο ηθοποιός δεν έχει άλλα κινηματογραφικά σχέδια μετά το «Sonic the Hedgehog 2», που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Απριλίου, θα εμφανιστεί σε κάτι που ετοιμάζει το Netflix προς τιμήν του Μπομπ Σάγκετ, για τον οποίο είπε: «Ο Μπομπ ήταν το απόλυτο στολίδι ενός ανθρώπου. Ήταν ερωτευμένος, ήταν αστείος».

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

 

Πηγή: protothema.gr