Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και Τάκης Καραγκούνιας τσακώνονται για ακόμα μία φορά μπροστά στους συμπαίκτες τους στο επόμενο επεισόδιο του Survivor 5 το βράδυ του Σαββάτου (2/4), ενώ Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για το πρώτο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας

 

Ένταση θα επικρατήσει για ακόμα μία φορά στην καλύβα της Μπλε Ομάδας στο επόμενο επεισόδιο του Survivor 5 που θα προβληθεί το βράδυ του Σαββάτου (1/4) με τους Τάκη Καραγκούνια και Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να τσακώνονται για ακόμα μία φορά μπροστά στους συμπαίκτες τους και να κατηγορεί ο ένας τον άλλο για τα προβλήματα της ομάδας.

«Ξυπνάει το πρωί, θέλει να μιλήσει πρώτος, ενώ το βράδυ τελευταίος. Μαλώνει με όλο τον κόσμο. Είναι το μόνο πρόβλημα του Survivor 2022», θα πει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον Τάκη Καραγκούνια.

 

 

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, Μπλε και Κόκκινη ομάδα θα ριχτούν στο στίβο της μάχης διεκδικώντας το πρώτο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας σε ένα αγώνισμα που κρύβει «πολλές παγίδες», όπως θα πει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

 

Πηγή: reader.gr