Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εκνεύρισε όλους τους συμπαίκτες του στο Survivor κατά την διάρκεια του αγωνίσματος για την πρώτη ασυλία.

 

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατάφερε από τη πρώτη στιγμή στο Survivor να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, κυρίως για την κόντρα του με τον Τάκη Καραγκούνια. Ωστόσο στο αγώνισμα ασυλίας της Κυριακής πέτυχε εκτός από τον Τάκη να του επιτίθεται όλη η ομάδα.

 

 

Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος. Ο νέος παίκτης των Μπλε έδειξε από την πρώτη στιγμή τη δυσαρέσκειά του και την απροθυμία του να προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του με οποιοδήποτε τρόπο. Το αποκορύφωμα ήταν όταν εμφανίστηκε με μια τεράστια ροζ ομπρέλα μπροστά στους υπόλοιπους παίκτες που είχαν παγώσει.

 

 

Τι κι αν η Ευρυδίκη προσπάθησε επανειλημμένα να τον συνετίσει και να τον φέρει και πάλι κοντά στην ομάδα. Εκείνος αμετανόητος.

 

 

Μετά τη λήξη του αγωνίσματος και την ήττα των Μπλε ήταν φυσικό ότι ο Κ. Εμμανουήλ θα τα άκουγε, όπως και έγινε. Μεταξύ άλλων φέρεται να είπε στους συμπαίκτες του ότι έχει πυρετό. Ο Άρης όμως βρίσκονταν μαζί του στα ιατρεία και τον διέψευσε.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: Η Λαϊκή διασκέδαση στα καλύτερά της!

 

 

Η δυσκολία αυτή του Κ. Εμμανουήλ να αντέξει στις συνθήκες του Survivor, αλλά και η απροθυμία του να ακολουθήσει και να βοηθήσει του συμπαίκτες του, αποτέλεσαν τον πυρήνα για ακόμα έναν μεγάλο καυγά στο συμβούλιο του Νησιού, αλλά τελικώς και στην υποψηφιότητά του.

 

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus