Το πρώτο τους φιλί έδωσαν στο χτεσινό επεισόδιο του Σασμού η Αργυρώ και ο Σταύρος, όμως δεν έπεισαν τους χρήστες του Twitter.

 

Σταύρος και Αργυρώ είχαν ένα τρυφερό τετ α τετ κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στα Γιάννενα το οποίο ωστόσο δεν φαίνεται να έπεισε τους τηλεθεατές της σειράς, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν στο twitter, τόσο για τη νέα σχέση της Αργυρώς, όσο και με τη ζωή της μετά τον Αστέρη.

Επιπλέον ο Σταύρος φαίνεται αρκετά πιεστικός, κάτι που, επίσης, δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter που τον χαρακτήρισαν «πρήξα».

 

Δείτε μερικά από τα σχόλια του Twitter για το χτεσινό επεισόδιο του Σασμού:

 

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

Ο έρωτας του Σταύρου με την Αργυρώ

Μετά την οδυνηρή απώλεια του Πετρή και την απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς, η ίδια συνειδητοποίησε ότι έχει ανάγκη να αλλάξει την καθημερινότητά της. Έτσι αποδέχθηκε την πρόταση για δουλειά σε ένα ξενοδοχείο στα Γιάννενα. Στήριγμα της η Μαρίνα που αποφασίζει να τη συνοδέψει. Εδώ λοιπόν η Αργυρώ γνώρισε τον Σταύρο, έναν άνθρωπο που έχει φωτίσει την ψυχή της και στέκεται βάλσαμο για τις πληγές της. Είναι ο άνθρωπος στον οποίο έχει ανοίξει την καρδιά της και του έχει εξομολογηθεί τα πάντα για τη ζωή της: Το ζοφερό κύκλο αίματος από τις βεντέτες. Το χαμό του αδελφού της Πέτρου, από το χέρι του αγαπημένου της Αστέρη. Τον τραγικό έρωτα του πατέρα της Μάρκου με την Ανθούλα Σταματάκη. Για τον Αγγελο, το βασανισμένο ετεροθαλή αδελφό της. Ο Σταύρος είναι συγκλονισμένος με αυτά που έχει ακούσει, αλλά στέκεται δίπλα της, φωτίζοντας τη σκοτεινιά της ζωής της.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (14/4)

 

Πηγή: iefimerida.gr