Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε από το Survivor και στο παιχνίδι επιβίωσης παρέμειναν η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Η αποχώρησή της δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι την αποθέωσαν για τον χαρακτήρα της

 

Βραδιά αποχώρησης ήταν η χθεσινή (6/4) στο Survivor και την πόρτα της εξόδου από το παιχνίδι επιβίωσης είδε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία είχε τη μικρότερη στήριξη από το τηλεοπτικό κοινό σε σχέση με τους άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση, τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, τόνισε πριν από την ανακοίνωση του αποτελέσματος ότι δεν θεωρούσε ότι θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι αυτή την εβδομάδα και το Twitter τον κατακεραύνωσε για την παραμονή του, ενώ αποθέωσε την Ευρυδίκη για τον χαρακτήρα της, αλλά και τις επιδόσεις της στους στίβους μάχης.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά από 100 και πλέον μέρες στο Survivor αποχώρησε πιο ήρεμη και γεμάτη από ποτέ χαρακτηρίζοντας την πορεία της στο παιχνίδι μία από τις πιο όμορφες της ζωής της. «Γιατί μου το κάνετε αυτό; Το ένιωθα από χθες ότι θα φύγω. Το Survivor ήταν από τα πιο όμορφα ταξίδια της ζωής μου, ίσως το πιο όμορφο. Νιώθω υπερήφανη που συνυπήρξαμε και περιμένω μετά το παιχνίδι να συνεχίσουμε να κάνουμε παρέα γιατί αυτό που μοιραστήκαμε είναι μοναδικό», είπε η Ευρυδίκη.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

 

 

Από τη μεριά της, η κολλητή της Βρισηίδα, δεν μπορούσε να αποδεχτεί πως ο άνθρωπος που κοιμάται μαζί του στην καλύβα θα αποχωρήσει από το ριάλιτι.

 

Αποθέωση στο Twitter

 

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!
Πηγή: reader.gr