Με πόσα χρήματα αποχώρησε τελικά από το Survivor η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ποια πρόσωπα θα δούμε να κάθονται στην κριτική επιτροπή του GNTM και γιατί δεν βλέπουμε τη Ράνια Τζίμα στο δελτίο ειδήσεων του MEGA;

 

 

Με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου να κόβουν την ανάσα και να μονοπωλούν το τηλεοπτικό ενδιαφέρον συνεχίζεται κι αυτή η εβδομάδα. Ωστόσο, τα ραντεβού των καναλιών και ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν προχωρά κανονικά. Για να δούμε τι έχουμε στο σημερινό Τηλεκοντρόλ.

 

Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor η Ευρυδίκη

 

Αν και πολλοί περίμεναν πως ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον παίκτη που αποχωρεί από το Survivor, τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν αυτή που έσβησε τη δάδα της και άφησε πίσω της τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Η παίκτρια της μπλε ομάδας είχε βρεθεί στο ριάλιτι επιβίωσης από την αρχή και τα πήγε εξαιρετικά στους στίβους μάχης.

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

Έφυγε, όμως, με χαμόγελο αφού η εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης γέμισε τον τραπεζικό της λογαριασμό. Πόσα χρήματα συγκέντρωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor; Όπως είχε διαρρεύσει, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks αμειβόταν με 3.500 ευρώ την εβδομάδα. Έμεινε στο Survivor 14 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως αποχώρησε με περίπου 50.000 ευρώ!

 

Οι δύο σίγουρες θέσεις της κριτικής επιτροπής του GNTM

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

 

Το τρέιλερ για τον νέο κύκλο του GNTM βρίσκεται ήδη στον «αέρα», ωστόσο ακόμη μένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή. Μέχρι στιγμής σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή της Βίκυς Καγιά. Αποτελεί το «βαρύ» χαρτί του πρότζεκτ, μιας και οι θεατές έχουν συνδέσει το όνομά της με το σόου μοντέλων.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως αναβαθμίζεται ο Γιώργος Καράβας κι από κόουτς θα τον δούμε να κάθεται στη θέση του κριτή. Θα υπάρξουν, όμως, και δυνατές αποχωρήσεις, καθώς ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός GNTM. Το Star θέλει να κάνει ένα φρεσκάρισμα για τον πέμπτο κύκλο του σόου και μένει να δούμε ποια άλλα δύο ονόματα θα καθίσουν στις κενές θέσεις της κριτικής επιτροπής. Οι πιθανότητες να δούμε ξανά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι λίγες, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε (τουλάχιστον για την ώρα) αυτό το σενάριο.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (14/4)

Τι συμβαίνει με τη Ράνια Τζίμα;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rania Tzima (@rania.tzima)

 

Πολλοί μπορεί να απόρησαν με την απουσία της Ράνιας Τζίμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA τις τελευταίες ημέρες. Η Κατερίνα Παναγοπούλου έχει αναλάβει την παρουσίαση, με τη συνάδελφό της να ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με το τι έχει συμβεί μέσω ανάρτησής της στο Instagram. Η Ράνια Τζίμα ανέβασε μία φωτογραφία με ένα θερμόμετρο στο λογαριασμό της και εξήγησε πως απουσιάζει για λόγους υγείας.

«Δεν με επισκέφτηκε ο γνωστός ιός αλλά να ήταν μόνο αυτός. Δυστυχώς για κάποιες μέρες θα χρειαστεί να μείνω σπίτι. Χίλια ευχαριστώ για τα μηνύματα και τις ευχές σας!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Η μεταγραφολογία συνεχίζεται

Με την τηλεοπτική σεζόν να βαδίζει σιγά σιγά προς το τέλος της, τα κανάλια ήδη καταστρώνουν τα πλάνα τους και προετοιμάζονται για τον Σεπτέμβρη. Πριν από λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε η φήμη πως το MEGA σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρει την Μαρία Αναστοπούλου ως μεταγραφή από τον ΣΚΑΪ για να αντικαταστήσει την Ανθή Βούλγαρη, ενώ όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Real», μία ακόμη δημοσιογράφος του σταθμού του Φαλήρου πολιορκείται από άλλο κανάλι. Ο λόγος για την Εύα Αντωνοπούλου, την οποία θέλει η ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

Πηγή: reader.gr