«Ήμουν πάρα πολύ σίγουρη ότι θα πάρω τον Χρυσό Φοίνικα. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου εδώ και χρόνια», είπε η ηθοποιός

 

Η Δήμητρα Ματσούκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και είχε πολλά και ενδιαφέροντα να πει. Η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα μίλησε για την καριέρα της, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η δήλωσή της που είπε πώς αν κέρδιζε ένα Βραβείο Όσκαρ δεν θα το δεχόταν.

 

 

Μιλώντας για την καριέρα της είπε: «Στο εμπορικό κομμάτι τους είχα γυρίσει την πλάτη. Στο ποιοτικό ήμουν αυτή που έρχεται ως δημοφιλής τηλεοπτική ηθοποιός. Έλεγα πολλά όχι σε ελληνικά σενάρια. Δεν μου άρεσαν δεν έχω την πρακτική θεώρηση της ζωής μας. Έχω τόλμη και μια περίεργη αισιοδοξία».

 

 

«Έβλεπα πάντα σινεμά και το αγαπούσα, αλλά δεν είχα δει θέατρο. Ήθελα να γίνω δικηγόρος και να ασχοληθώ με το ποινικό. Το να έρχεσαι σε επαφή με όλα αυτά θέλει γερό στομάχι. Είχα μια διάθεση να βοηθήσω όσους χρειάζονταν», συνέχισε η Δήμητρα Ματσούκα.

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

 

Όσο για το τι θα έκανε σε περίπτωση που κέρδιζε ένα Όσκαρ, η απάντησή της ήταν αφοπλιστική: «Ήμουν πάρα πολύ σίγουρη ότι θα πάρω τον Χρυσό Φοίνικα. Το πίστευα πολύ ότι θα κάνω ταινία, θα πάω στο Φεστιβάλ Καννών και θα πάρω βραβείο ερμηνείας. Το Όσκαρ έχω σκεφτεί ότι δεν θα το δεχτώ. Θα στείλω κάποιους να εξηγήσει τους λόγους. Έχω διαφωνίες με την αμερικανική πολιτική σε διάφορα συμβάντα σε αυτό τον κόσμο. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου εδώ και χρόνια».

 

 

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Δήμητρας Ματσούκα

 

Πηγή: protothema.gr