Σημασία έχει να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο τους επισκέπτες μας, παρέχοντας τους υψηλές υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται στο value for money, που είναι από τα βασικότερα κριτήρια για την επιλογή τουριστικού προορισμού.

 

 

Τα χαμόγελα για τις πρώτες αφίξεις του τουρισμού δε κρύβονται, καθώς είναι η πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό που οι αισιόδοξες προβλέψεις επιβεβαιώνονται περίτρανα, με αφίξεις. Μια σεζόν που ξεκίνησε πολύ νωρίς για όλους και αναρωτιέμαι πόσο έτοιμους μας βρίσκει. Όπως και να’χει, σημασία έχει να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο τους επισκέπτες μας, παρέχοντας τους υψηλές υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται στο value for money, που είναι από τα βασικότερα κριτήρια για την επιλογή τουριστικού προορισμού.

Αυτό που οφείλουμε να αντιληφθούμε με το πιο ξεκάθαρο τρόπο είναι ότι αν θέλουμε το λεγόμενο «καλό τουρίστα» θα πρέπει να του παρέχουμε και τις ανάλογες «καλές υπηρεσίες». Αυτό που επίσης είναι ξεκάθαρο είναι ότι πονάμε σε high end services, σε ότι αφορά το τομέα της νυχτερινής διασκέδασης. Τα Χανιά, μια πόλη που ανέκαθεν φημιζόταν για τη νυχτερινή διασκέδαση, τα τελευταία χρόνια έχει μείνει χωρίς clubbing, τη στιγμή που στο Ρέθυμνο η διασκέδαση επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ. Ιστορικά clubs όπως η Fortezza και το Opera επιστρέφουν, αυξάνοντας κατά πολύ τις επιλογές του clubber, ενώ τα Χανιά έχουν μείνει με μόλις ένα club και κάποια bars.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

Το κενό στη διασκέδαση φωνάζει εδώ και κάποια χρόνια. Λείπουν μαγαζιά όπως ο Mylos, το Privilege και ανάλογοι χώροι που θα προσφέρουν περισσότερες επιλογές διασκέδασης. Επίσης μια αλλαγή πολιτικής στο τρόπο που συμπεριφερόμαστε στο τουρίστα ίσως να βοηθούσε. Δεν είμαστε στα 90s όσο ωραία και αν ήταν αυτή η εποχή. Οι νέοι έχουν παραστάσεις, ταξιδεύουν πολύ περισσότερο οπότε έχουν και ένα μέτρο σύγκρισης πολύ υψηλότερο από αυτό που πιστεύουμε. Ας ευχηθούμε να υπάρξουν πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν τη νυχτερινή διασκέδαση για να μπορούν και πάλι τα Χανιά να προσφέρουν τη διασκέδαση για την οποία φημίζονταν.

 

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/