Βασικό στοιχείο όλων των γυναικείων εμφανίσεων, δεν είναι άλλο, από τα παπούτσια. Η δυναμική τους είναι τόσο έντονη που έχουν την ικανότητα να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο.

 

To 1970 αποτελεί μια δεκαετία επηρεασμένη από τη μουσική και τα κινήματα της νεολαίας, που αφήνει χώρο στη μόδα, να υιοθετήσει πολλές και διαφορετικές επιλογές. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες φορούν πολύ σφιχτά παντελόνια και παπούτσια πλατφόρμας.
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα εξαιρετικά ψηλό παπούτσι με μεγάλη πλατφόρμα στο μπροστινό μέρος και ακόμη μεγαλύτερο τακούνι (15 εκατοστών), δύο χαρακτηριστικά του, που δε στάθηκαν στιγμή εμπόδιο, στην ανάδειξή του ως το απόλυτο Itshoe.

Βασικό στοιχείο όλων των γυναικείων εμφανίσεων, δεν είναι άλλο, από τα παπούτσια. Η δυναμική τους είναι τόσο έντονη που έχουν την ικανότητα να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο.

Ρίχνοντας μία ματιά σε κάθε γωνιά του κόσμου κάθε fashionista τα έχει υιοθετήσει, με την απόχρωση που της ταιριάζει. Είναι εντυπωσιακά, χαρίζουν μία μοναδική δυναμική σε κάθε εμφάνιση και σίγουρα το στιλ τους δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο.

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 (μέρος β) - by GAS Motosport Culture

Τα Medusa Aevitas platform pumps τα είδαμε να τα λανσάρει ο οίκος Vercase το χειμώνα που μας πέρασε, σε ένα catwalk όλο χρώμα, συνδυάζοντας τα με mini dresses και μαντίλια στα μαλλιά .

 

 

Αναρωτιέσαι λοιπόν πως και εσύ μπορείς να υιοθετήσεις αυτή την μόδα ?

Λόγο του μεγάλου όγκου που διαθέτουν, είναι καλό να θυμάσαι την ισομετρία των υπόλοιπων όγκων στο πάνω μέρος. Διάλεξε φορέματα που αφήνουν ακάλυπτα τα πόδια σου, παντελόνια καμπάνες, καθώς και όλη την γκάμα των trends των 70ς, με ψυχεδελικά εμπριμέ, αλλά και floral prints, στράπλες φορέματα σε ίσια γραμμή, Hot pants, λεπτές κάλτσες και καλσόν .

Η εορταστική περίοδος -ξεκινάει επίσημα σε λίγες ημέρες- είναι γεμάτη από λάμψη και πολύ στιλ. Βασικό στοιχείο όλων των γυναικείων εμφανίσεων, δεν είναι άλλο από τα παπούτσια.

Να τολμάτε και να χρωματίζεται τις μέρες σας με στυλ!

 

#kp
Κατερίνα Παθιακάκη