Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα συνδρομητική υπηρεσία του ΑΝΤ1 και ποια προγράμματα θα περιλαμβάνει; Πώς τα πήγε στο δεύτερο επεισόδιο το Super Mammy του Μάρκου Σεφερλή και τι θα δούμε τις επόμενες ημέρες στο Survivor;

 

Μία εβδομάδα έμεινε για να μπούμε σε κλίμα Πάσχα. Πότε πέρασε ο καιρός έτσι; Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας το τελευταίο διάστημα, πού χρόνος να το συνειδητοποιήσουμε. Πάμε να δούμε, όμως, τι φέρνει το σημερινό Τηλεκοντρόλ.

 

Έρχεται το ΑΝΤ1+

Το πιο φρέσκο τηλεοπτικό νέο αυτής της εβδομάδας έχει να κάνει με τη νέα streaming πλατφόρμα που φέρνει ο ΑΝΤ1. Το ΑΝΤ1+, όπως θα λέγεται η νέα αυτή υπηρεσία του καναλιού, θα κάνει πρεμιέρα της Τρίτη 12 Απριλίου σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα από την ιστοσελίδα antennaplus.gr. Στο σχεδιασμό του μοιάζει αρκετά με το Netflix, αλλά και το ελληνικό ΕRTflix, ενώ θα περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας ελληνικό και ξένο περιεχόμενο. Ανάμεσα σε αυτά θα είναι τα ANT1+ Originals (πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές κινηματογραφικής ποιότητας), ελληνικές ταινίες σε Α’ Προβολή, ξένες σειρές σε αποκλειστική προβολή, ξένες ταινίες, σύγχρονος και κλασικός ελληνικός κινηματογράφος, παιδικές ταινίες και σειρές ντοκιμαντέρ και live μουσικές συναυλίες.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

 

Η πρόσβαση στη νέα συνδρομητική πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη από όλες τις Smart TV (Samsung, LG, Android TV), κινητά τηλέφωνα και tablet με λειτουργικό Android & iOS, καθώς και από υπολογιστή. Το ΑΝΤ1+ θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και προσφορά γνωριμίας στα 4,99 ευρώ τον μήνα για τους πρώτους τρεις μήνες ενώ, στη συνέχεια η μηνιαία συνδρομή διαμορφώνεται στα 7,99 ευρώ. Οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαμβάνουν περιεχόμενο σε ποιότητα HD, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς δέσμευση, ενώ θα μπορούν να συνδεθούν στο ΑΝΤ1+ σε πέντε συσκευές και να παρακολουθούν ταυτόχρονα σε σύο από αυτές.

 

Ψηλά (ξανά) σε τηλεθέαση το Super Mammy

 

Μπορεί ο Μάρκος Σεφερλής να τα «άκουσε» στο πρώτο επεισόδιο από το κοινό του Twitter (και όχι μόνο), αλλά το Super Mammy σημείωσε τηλεθέαση γύρω στο 15% στην πρεμιέρα του. Κι ενώ πολλοί περίμεναν πως στο δεύτερο επεισόδιο το κοινό θα του γυρίσει την πλάτη, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η κωμική σειρά του Σεφερλή έδειξε πως «αντέχει», με τα αρνητικά σχόλια να μειώνονται κάπως και την τηλεθέαση να παραμένει σε υψηλά στάνταρ.

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

Πιο συγκεκριμένα το Super Mammy της Κυριακής (10/4) βρέθηκε πάνω από το X Factor με τηλεθέαση που έφτασε το 14.2% στο δυναμικό κοινό και 14.6% στο γενικό σύνολο. Πάνω του βρέθηκε το Survivor (23.6% σύνολο) και Γη της Ελιάς (27,9% σύνολο).

 

Πότε «αλλάζει» το Survivor

Είστε έτοιμοι για τη νέα σελίδα του φετινού Survivor; Μιλάμε φυσικά για τη στιγμή της Ένωσης των δύο ομάδων, η οποία είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζουμε. Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Κυριακής (10/4). Πότε θα γίνει; Μετά από την αποχώρηση κι αυτής της εβδομάδας, οπότε λογικά πάμε προς Σάββατο 16 Απριλίου.

 

 

«Ελπίζω να είστε όλοι δυνατοί, όλοι μάχιμοι εκτός φυσικά από τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του δε θα μπορεί να λάβει μέρος σε αυτόν τον αγώνα. Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να συγκεντρωθείτε. Έρχονται οι δύο αγώνες ασυλίας που έχουν τη μεγαλύτερη σπουδαιότητα μέχρι στιγμής στο Survivor. Μιλάμε για τους δύο αγώνες ασυλίας πριν από το πάρτι της Ένωσης. Ο παίκτης ή η παίκτρια που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα δεν θα έχει τη χαρά να λάβει μέρος σε αυτό το πάρτι. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι πέρα από την ομαδική προσπάθεια, θα πρέπει να υπάρξει και ατομική προσπάθεια για να διεκδικήσετε την παρουσία σας σε αυτό το υπέροχο πάρτι που έρχεται», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Διαβάστε επίσης  Τα Σαββατοκύριακα στον Αμπαδιώτη είναι live!

Τι θα γίνει με την Ιωάννα Μαλέσκου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

 

Έντονη είναι το τελευταίο διάστημα η φημολογία γύρω από το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια έχει συμβόλαιο με το κανάλι του ΣΚΑΪ μέχρι το τέλος της σεζόν και όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει από το ερχόμενο φθινόπωρο. Ήδη ο σταθμός σκέφτεται πώς θα είναι η επόμενη ημέρα χωρίς τη Μαλέσκου στο πρόγραμμα, ενώ και για την Ιωάννα φαίνεται πως ενδιαφέρονται δύο κανάλια για την ώρα. Τόσο το OPEN, όσο και η ΕΡΤ. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό το story το επόμενο διάστημα.

 

Πηγή: reader.gr