Οι δύο άνδρες αντέδρασαν βίαια όταν οι υπάλληλοι τους είπαν οτι δεν μπορούσαν να κάτσουν, επειδή δεν είχαν πιστοποιητικά.

 

Σοβαρό επεισόδιο με υλικές ζημιές και απειλές σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής σε πολύ γνωστό πατσατζίδικο της Θεσσαλονίκης με μία παρέα που δεν είχε πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Εκεί λοιπόν περίπου στις 9:30 το πρωί, όπως αναφέρει η εφημερίδα Μακεδονία, έκανε την εμφάνισή της μία παρέα, δύο ανδρών και δύο γυναικών. Οι υπάλληλοι ως όφειλαν, τους ζήτησαν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, όμως οι δυο από τους τέσσερις δεν είχαν και τότε τους ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να καθίσουν αλλά μπορούν να τους εξυπηρετήσουν take away.

 

 

Οι πελάτες αντέδρασαν και τους έβρισαν αλλά αρχικά αποχώρησαν. Λίγα λεπτά αργότερα οι δυο άντρες επέστρεψαν και άρχισαν να σπάνε τα τραπέζια στον εξωτερικό και στον εσωτερικό χώρο. Μάλιστα απείλησαν τους υπαλλήλους που ζήτησαν να ελέγξουν πιστοποιητικά λέγοντας τους πως «είναι η τελευταία ημέρα τους».
Συνολικά έσπασαν τέσσερα τραπέζια και αποχώρησαν οι πελάτες που όπως φάνηκε γυρνούσαν από διασκέδαση.

Διαβάστε επίσης  DOCTOR AUTO-MOTO SHOW @ Pista Park Βαρύπετρο (9-10/9)

 

 

Έρχονται μηνύσεις

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου θα προχωρήσει σε μηνύσεις: «Θα πάω σήμερα να καταθέσω μήνυση και θα δώσουμε το υλικό από τις κάμερες από τις αρχές. Να ξέρουν ότι δεν φοβόμαστε κάτι και θα κινηθούμε νομικά» δηλώνει στο makthes.gr ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Δημήτρης Τσαρούχας.

«Δεν τους αφήσαμε να κάτσουν χωρίς πιστοποιητικά και άρχισαν να μας απειλούν. Μας ρώτησαν αν έχουμε προστασία στο μαγαζί και μας είπαν να φοβόμαστε όταν περπατάμε στον δρόμο γιατί θα μας βρούνε» λέει για τις απειλές που δέχθηκε το προσωπικό. Όπως φαίνεται και στα βίντεο, οι εργαζόμενοι αντέδρασαν με ψυχραιμία προσπαθώντας να απομακρύνουν τους πελάτες.

«Οι υπάλληλοι τρομοκρατήθηκαν, δεν μπορούσαν να δουλέψουν. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Καλά που ήταν ψύχραιμοι οι εργαζόμενοι μας και ευτυχώς δεν είχαμε κάτι χειρότερο γιατί οι υλικές ζημιές διορθώνονται» τονίζει ο κ. Τσαρούχας.

 

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus