Ο Ράιντερ έγινε γνωστός, όταν άρχισε να δημοσιεύει βίντεο με διασκευές τραγουδιών και καραόκε που έκανε στο σπίτι του

 

Ο σταρ του TikTok, Σαμ Ράιντερ θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με το τραγούδι του «Space Man», το οποίο βρίσκεται μέχρι στιγμής και στα φαβορί της μεγάλης βραδιάς.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τη διαδρομή του, αλλά και για τη συμμετοχή του στον δημοφιλή διαγωνισμό τραγουδιού.

«Όλα όσα συμβαίνουν είναι πολύ όμορφα και θυμίζω συνεχώς στον εαυτό μου πόσο τυχερός και ευγνώμων είμαι, γιατί μέχρι πρόσφατα τραγουδούσα στην γωνία του δωματίου μου», είπε.

«Είναι μία απίστευτη μετάβαση και μία υπέροχη εμπειρία. Το τραγούδι Space Man μιλά για το ότι πρέπει να αγαπάμε όσα έχουμε. Συνήθως ψάχνουμε πάρα πολύ για τη ζωή που νομίζουμε ότι θέλουμε, για να κοιτάξουμε κάποια στιγμή πίσω και να συνειδητοποιήσουμε ότι όλα όσα χρειαζόμασταν ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή».

Διαβάστε επίσης  Και τις απόκριες όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Bras de Frères!

Για εκείνον η Eurovsion είναι κάτι διασκεδαστικό που βλέπεις παρέα με την οικογένεια και τους φίλους, ενώ όπως δήλωσε ποτέ δεν έδινε σημασία στην τελική κατάταξη.

 

 

Με 7,7 εκατομμύρια ακόλουθους και πολλούς διάσημους θαυμαστές, συμπεριλαμβανομένων των Τζάστιν Μπίμπερ και Αλίσια Κις, ο Ράιντερ ερμήνευσε πρόσφατα τραγούδια στο NME Home Sessions. Το 2021 ανακοινώθηκε ότι η TaP Music -η παγκόσμια εταιρεία κυκλοφορίας και διαχείρισης μουσικής πίσω από τις Dua Lipa και Lana Del Rey– συνεργάστηκε με το BBC για να επιλέξει ένα τραγούδι και έναν καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Ο συνιδρυτής της TaP Music, Μπεν Μόσον, δήλωσε: «Η αναζήτηση διήρκεσε πολλούς μήνες και μας έφερε μπροστά σε πολλά διλήμματα και δύσκολες αποφάσεις σχετικά με την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουμε για την εκπροσώπησή μας. Είχαμε απίστευτο ενδιαφέρον απ’ όλη τη μουσική βιομηχανία, από άγνωστα ταλέντα έως και γνωστούς καλλιτέχνες με νούμερο 1 άλμπουμ, ωστόσο καταλήξαμε στον Σαμ λόγω του συνδυασμού των εξαιρετικών φωνητικών του ικανοτήτων και ενός υπέροχου τραγουδιού με τόσες πολλές κλασικές βρετανικές μουσικές επιρροές».

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

 

Πηγή: protothema.gr