Έπειτα από έναν χρόνο απουσίας η Βίκυ Καγιά επιστρέφει και επίσημα στο GNTM, το οποίο φέτος θα είναι εντελώς διαφορετικό. Τι είπε η παρουσιάστρια για τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στον διαγωνισμό, αλλά και τις φήμες για συμμετοχή του φωτογράφου Θανάση Κρίκη

 

Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει και επίσημα στο GNTM, την ώρα που το κανάλι ετοιμάζεται να κάνει ολική επαναφορά στον διαγωνισμό μόδας, με τις αλλαγές φέτος να είναι πολλές. Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε ότι θα είναι κριτής στο νέο κύκλο που θα προβληθεί στο Star το επόμενο Φθινόπωρο, αναφέροντας ότι όλα θα είναι νέα. «Υπέγραψα επίσημα για το GNTM. Κάναμε μία πολύ ωραία συζήτηση με το κανάλι, μία πολύ ωραία συνθήκη και το αποφασίσαμε μαζί. Είμαι βαθιά συγκινημένη από την αποδοχή και την αγάπη, είναι μεγάλη πρόκληση και στοίχημα η ολική επαναφορά», ανέφερε το διάσημο μοντέλο.

Η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε, επίσης, πως όλοι οι κριτές που είχαμε δει στους προηγούμενους κύκλους θα αντικατασταθούν και μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει ως μέλος του team. «Από ό,τι φαίνεται η διάθεση του καναλιού είναι μία ολική επαναφορά μπρος και πίσω από τις κάμερες και πιστεύω θα κάνουμε λίγες διακοπές. Θα είναι όλο καινούριο, μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει. Λεπτομέρειες θα ξέρω μετά το Πάσχα. Από ό,τι ξέρω δεν θα είναι δίπλα μας η Έλενα Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι στο πλάνο. Θα είναι νέοι άνθρωποι που δεν έχετε δει στο GNTM στο παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

 

 

Όσο για τις φήμες που θέλουν τον φωτογράφο Θανάση Κρίκη, η Βίκυ Καγιά ανέφερε πως δεν γνωρίζει κάτι, αλλά θα χαιρόταν να συνεργαστεί μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι στον 5ο κύκλο του ριάλιτι μόδας θα συμμετέχουν μόνο κορίτσια, ηλικίας από 18 έως 88 ετών.

 

 

Πηγή: reader.gr