«Όταν ερωτεύεσαι με κάποιον, δε σε νοιάζει τι λέει ο καθένας», είπε το μοντέλο

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Nitro» και μίλησε για όλα. Το μοντέλο μιλώντας για την προσωπική του ζωή αποκάλυψε πως είναι single και πως δεν έχει υπάρξει επανασύνδεση με τον Snik. Είπε όμως πως παραμένουν δυο αγαπημένοι φίλοι μετά τον χωρισμό τους.

 

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ρωτήθηκε για την εκπομπή«Pop Up» που παρουσίαζε εστιάζοντας κυρίως στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

«Καθόλου δε με χάλασε. Δε με ενδιέφερε ποτέ που έγραφαν τι έκανα ή πού είμαι και τι κάνω. Δε με ενδιαφέρει τι γράφουν. Εγώ είμαι στα καλύτερα μου χρόνια, έχω μια ζωή και την περνάω όπως και τόσοι άλλοι με κορωνοϊό, με πόλεμο, με λάθος νούμερα… Και χωρίς γκόμενο θα σου πω εγώ. Ε όχι! Είναι ζωή αυτή, να κάθομαι και να σκάω για το τι λένε; Θέλω να ζήσω καλά και να κάνω την οικογένεια μου. Δε με νοιάζει κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

Στη συνέχεια η κουβέντα έφτασε και στον Snik και στην ερώτηση τι ερωτεύτηκε η Ηλιάνα σε εκείνον. «Ερωτεύτηκα την καλοσύνη του Δημήτρη, την αμεσότητα του, την ειλικρίνεια που συνάντησα για πρώτη φορά σε άνθρωπο στην Ελλάδα. Ειλικρίνεια στα πάντα του. Με νοιάζεται αληθινά, είναι τζέντλεμαν», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Είναι τζέντλεμαν. Όπως το έχουμε δει στις παλιές ταινίες. Όταν ερωτεύεσαι με κάποιον, δε σε νοιάζει τι λέει ο καθένας. Αυτό που είχα με τον Δημήτρη δε μετριέται με την εμφάνιση, με τα ρούχα που φοράει, τι αυτοκίνητο οδηγάει και αν είναι πρώτος στο Spotify. Εμένα με νοιάζει όταν ξαπλώνουμε μαζί το βράδυ στο κρεβάτι, να σκέφτεται να φέρει ένα ποτήρι νερό για μένα».

 

 

Για το αν είναι ξανά μαζί η Ηλιάνα απαντά: «Όχι, δεν είμαστε μαζί. Είμαστε δύο άνθρωποι αγαπημένοι που βρεθήκαμε ώριμα, χωρίσαμε ώριμα και απολαμβάνουμε ο ένας την παρέα του άλλου».

Διαβάστε επίσης  Issue 787

 

 

Στην ερώτηση για το ρόλο που παίζει σεξουαλικό κομμάτι στη ζωή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά: «Βασικό. Είμαι στο άνθος της ηλικίας μου, δε γίνεται να μην παίξει».

 

Πηγή: protothema.gr