Ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο η Μαρία Αντωνά, αφενός μεν για να δει από κοντά τον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη, αφετέρου δε για να… τα ψάλει ένα χεράκι στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, που την έχει κάνει έξαλλη!

 

Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή της «μπλε» ομάδας του «Survivor» αποκάλυψε πως σύντομα θα βρεθεί κοντά του, αφού είναι μεταξύ εκείνων που θα ταξιδέψουν στην Καραϊβική με αφορμή το μεγαλύτερο έπαθλο επικοινωνίας στο reality, που είναι φυσικά η συνάντηση των συμμετεχόντων με δικούς τους ανθρώπους από την Ελλάδα. Στο εν λόγω ταξίδι της, μάλιστα, η συνεργάτιδα της εκπομπής του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» σχεδιάζει να βάλει στη θέση του τον makeup artist, ο οποίος αφήνει συνεχώς αιχμές για ειδύλλιο ανάμεσα στον αγαπημένο της και στη Σοφιάνα Αβραμάκη.

 

 

Στο επεισόδιο της Μ. Τρίτης, πριν από το συμβούλιο αποχώρησης στο οποίο ήταν υποψήφιοι ο Άρης, η Σοφιάννα, ο Γιώργος Κατσαούνης και η Τζο Μαριδάκη, με την τελευταία να φεύγει από το παιχνίδι, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ άρχισε πάλι να λέει τα δικά του, πιάνοντας στο στόμα του και τη Μαρία Αντωνά. Οπως είπε, η κοπέλα του Άρη πρέπει «να έδωσε πάρα πολλά λεφτά στην ψηφοφορία για να διώξει τη Σοφιάνα, γιατί σίγουρα θα θέλει αυτό το ζευγαράκι να χωριστεί». Ο ίδιος, μάλιστα, χρησιμοποίησε τον τίτλο παλιότερης εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, τη «Φτιάξε καφέ να στα πω», προκειμένου να πει τα… κουτσομπολιά του «Survivor» μπροστά στην κάμερα. Η Μαρία Αντωνά, ωστόσο, του διεμήνυσε μέσω της εκπομπής του Open πως πολύ σύντομα θα… του τα πει κι αυτή!

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 787: Ο Αλέξης επέστρεψε...

 

 

«Θα ετοιμάσω βαλίτσες εγώ για έπαθλο επικοινωνίας συντρόφων. Είναι θέμα χρόνου να παρευρεθώ. Οταν γίνει αυτό, εγώ θα βάλω καφέ και θα του τα πω» σχολίασε αρχικά η Μαρία. «Αυτό δείχνει μέχρι πού μπορεί να φτάσει για τα λεφτά ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Εγώ λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και προβάλλονται και μπορεί να δημιουργήσουν διάφορες υπόνοιες και θίγουν. Εγώ έχω δουλέψει στα media και μπορώ να το διαχειριστώ αυτό. Γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει. Αν ήταν μια άλλη κοπέλα που δεν είχε να κάνει με τον χώρο των media, δεν ξέρω τι θα μπορούσε να της είχε συμβεί. Δηλαδή, έχω μπει σε μια διαδικασία να βάλλομαι από μια κατάσταση, αλλά να μην αφήνω τίποτα να με επηρεάσει» συμπλήρωσε η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη.

 

 

Πηγή: espressonews.gr