Ποιο είναι το διεθνούς φήμης μοντέλο, Μαίρη Βιτινάρος, που βρίσκεται σε συζητήσεις για να καθίσει στην κριτική επιτροπή του GNTM και πώς αντέδρασε ο κόσμος στο «φάουλ» του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor;

 

Ακόμα και οι τελευταίοι εκδρομείς της Πρωτομαγιάς επέστρεψαν στη βάση τους, μπαίνοντας πλέον σε μια κανονικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και για τους ανθρώπους στα κανάλια, αλλά και τους παρουσιαστές που πήραν ρεπό από τη ροή του προγράμματός τους. Πάμε να δούμε τι έχει το σημερινό Τηλεκοντρόλ.

 

Η Μαίρη Βιτινάρος «έρχεται» για το GNTM;

Το φετινό GNTM θα έχει πολλές αλλαγές, όπως ήδη γνωρίζουμε, και η βασικότερη αφορά τα νέα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή. Μετά τις αποχωρήσεις του Άγγελου Μπράτη, του Δημήτρη Σκουλού και της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, η μόνη που έχει ανακοινωθεί για την ώρα είναι η επιστροφή της Βίκυς Καγιά. Από εκεί και πέρα, όμως, είναι δεδομένο πως δίπλα της θα καθίσει ο Γιώργος Καράβας, του οποίου ο ρόλος θα αναβαθμιστεί κι από coach θα γίνει κριτής.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Vitinaros (@maryvitinaros)

 

Τι θα γίνει με τις άλλες δύο θέσεις που παραμένουν κενές; Η μία θέση φαίνεται πως θα καταλήξει σε κάποιο διεθνούς φήμης μοντέλο με εμπειρία από πασαρέλες και καμπάνιες, στα πρότυπα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου. Σε αυτή την περίπτωση έδαφος φαίνεται να κερδίζει η 29χρονη Μαίρη Βιτινάρος, η οποία μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Vitinaros (@maryvitinaros)

 

Το ξανθό μοντέλο έχει συνεργαστεί με σπουδαίους οίκους του εξωτερικού όπως ο Versace, ενώ το όνομά της είχε «συνδεθεί» και με ένα φλερτ με τον τενίστα Νικ Κύργιο. Πάντως πρόσφατα την είδαμε στην Ελλάδα, ενώ ένα follow από τον Γιώργο Καράβα κι ένα follow back από την ίδια, πυροδότησε τις φήμες που τη θέλουν στο νέο GNTM. Για να δούμε.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Vitinaros (@maryvitinaros)

 

Οργή για τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor

Από εκεί που ο Άρης Σοϊλέδης αποτελούσε έναν από τους πιο αγαπημένους παίκτες του κοινού του Survivor και όλοι πίστευαν ότι θα πάει εύκολα τελικό και θα πάρει το έπαθλο, τα πράγματα άλλαξαν σε ένα βράδυ. Κι αυτό γιατί όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης αψήφησε έναν από τους βασικούς κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης και επικοινώνησε κρυφά με δικούς του ανθρώπους χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο ενός κατοίκου του Άγιου Δομίνικου.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

Όταν έγινε γνωστό το περιστατικό, το κοινό του Twitter ξέσπασε κατά του Άρη Σοϊλέδη, ενώ θεώρησε ως «χάδι» την ποινή (στέρηση φαγητού σε τρία έπαθλα) που του επιβλήθηκε.

 

 

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

Οι δύο πανομοιότυπες σειρές που θα «χτυπηθούν»

Τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και ο Alpha φαίνεται πως ετοιμάζουν από μία σειρά, η οποία θα πραγματεύεται ιστορίες της νυχτερινής διασκέδασης περασμένων δεκαετιών. Στον ΑΝΤ1 θα δούμε το «Ντέρτι», το οποίο θα πάρει θέσει στην prime time ζώνη του καναλιού και θα αντικαταστήσει τις Άγριες Μέλισσες. Μάλιστα, τη σειρά θα υπογράφει το ίδιο συγγραφικό δίδυμο που έκανε επιτυχία στο Διαφάνι, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης.

Στον Alpha τώρα ετοιμάζεται ένα παρόμοιο πρότζεκτ για τα μπουζούκια της επαρχίας της δεκαετίας του 1980. Εκεί απ’ ότι φαίνεται θα δούμε τους Βασίλη Μπισμπίκη και Γιάννη Στάνκογλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, κάτι που αναμένουμε με αγωνία. Το σίγουρο είναι πως τα δύο αυτά προγράμματα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον της τηλεθέασης.

 

Πηγή: reader.gr