Ο make up artist «βλέπει» ένα νέο έρωτα στο ριάλιτι επιβίωσης – «Ο Άρης ήθελε να φύγει η Σοφιάννα, τον συμφέρει», λέει η Ασημίνα

 

Παρά τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο και τις εντάσεις, που επικρατούν ανάμεσα στους παίκτες, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ακάθεκτος εξακολουθεί να σχολιάζει την καθημερινότητα στο Survivor, ενώ φαίνεται πως έχει επικεντρωθεί στην ερωτική ζωή του Άρη Σοϊλέδη.

Ο παίκτης της Μπλε ομάδας δεν φάνηκε να νοιάζεται ιδιαίτερα για τη χθεσινή επίθεση του Γιώργου Κατσαούνη στον Τάκη Καραγκούνια και όπως δείχνει, το ενδιαφέρον του κινούν οι σχέσεις του συμπαίκτη του με τις γυναίκες του ριάλιτι.

Μετά την αποχώρηση της Σοφιάννας Αβραμάκη, θα περίμενε κανείς ο γνωστός make up artist να σταματήσει να ασχολείται με τον ποδοσφαιριστή, όμως φαίνεται πως βρήκε άλλη «σχέση» να του καταλογίσει.

«Ένας πολύ μεγάλος έρωτας τελείωσε, αλλά ένας πολύ μεγάλος έρωτας ξαναγεννιέται. Όχι γεννιέται, αλλά ξαναγεννιέται, φουντώνει. Η παραλία έχει πάρει φωτιά πραγματικά, γιατί είχαμε μια μεγάλη αποχώρηση, αυτή της Σοφιάννας και ο Άρης βρίσκεται στην καλύβα και είναι απαρηγόρητος. Αλλά δεν θα μείνει έτσι, γιατί υπάρχει ένας καινούριος έρωτας, φλογερός, καυτός, που είναι η Ναυσικά. Δεν θα τον αφήσει απαρηγόρητο», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην κάμερα του Survivor.

Διαβάστε επίσης  Και τις απόκριες όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Bras de Frères!

 

 

«Κάνουν πολύ έντονες συζητήσεις, τους βλέπω σε πολύ τρυφερά τετ-α-τετ. Μπορεί να έφυγε η Σοφιάννα, αλλά η Ναυσικά ήταν, είναι και θα είναι εδώ για να στηρίξει, να δυναμώσει και να παρηγορήσει τον Άρη. Είμαι σίγουρος ότι χάρηκε με την αποχώρηση η Ναυσικά, αλλά δεν θέλει να το δείξει», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Από τη μεριά της, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, της αντίπαλης ομάδας ανέφερε πως κατά κάποιον τρόπο, ο Άρης Σοϊλέδης ήθελε να αποχωρήσει η συμπαίκτριά του, λόγω της φημολογίας που επικρατούσε γύρω από τη σχέση τους, λόγω του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Όπως δήλωσε η ίδια στην κάμερα του ριάλιτι: «Αδίκως την πλήρωσε η Σοφιάννα από όλη την παρέα εκείνη. Ο Άρης έμαθε όλα όσα λέγονταν για εκείνον, τη Σοφιάνα και τη σχέση τους γενικά, με την επικοινωνία που είχε, οπότε είχε συμφέρον να φύγει εκείνη, μετά την τελευταία ψηφοφορία. Δεν θα ωφελούσε σε καμία περίπτωση να παραμείνει, γιατί όλο αυτό θα συνεχιζόταν. Πιστεύω αυτός ήταν ο λόγος που έφυγε. Αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά, εκείνη θα ήταν ακόμα μέσα και θα ήταν και πολύ καλή αγωνιστικά».

Διαβάστε επίσης  Issue 788

 

 

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ της είχα πει της Σοφιάννας ότι θα της έκανε κακό όλη αυτή η παρέα. Η Σοφιάννα μόλις φτάσει στην Ελλάδα θα αντιμετωπίσει πολλά μέτωπα, μετά από όσα έγιναν. Θα έχει να αντιμετωπίσει και την κοπέλα του Άρη, η οποία σίγουρα θα τη ρωτήσει τι συνέβαινε, εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα».

 

Πηγή: protothema.gr