Την Παρασκευή 13 Μαϊου, το αγαπημένο φεστιβάλ φαγητού θα υποδεχτεί on stage δύο καταξιωμένους chef οι οποίοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους το 4o φεστιβάλ φαγητού.

Ο λόγος για τους Άγγελο Λάντο και Χρήστο Λάπα που θα βρίσκονται στο φεστιβάλ ως επίσημοι προσκεκλημένοι.

Ο Άγγελος Λάντος είναι ο πρώτος Έλληνας chef με 2 αστέρια Michelin, Χρυσό Σκούφο και άλλες διακρίσεις στο ενεργητικό του. Με την εκλεπτυσμένη υψηλή μαγειρική του τέχνη, έχει εξελίξει και έχει ανεβάσει το επίπεδο στον γαστρονομικό χάρτη.

Σύγχρονος και καινοτόμος δημιουργεί τις γαστρονομικές του προτάσεις σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια διεθνώς, στο εμβληματικό εστιατόριο της Αθήνας, Σπονδή, που είναι πρότυπο ποιότητας και αισθητικής.

 

Ο Χρήστος Λάπας βρίσκεται στη λίστα με τους 100 κορυφαίους chef της χώρας που ξεχώρισε το FNL για την θετική τους επίδραση και το αποτύπωμα τους στο γαστρονομικό χάρτη, τη τελευταία δεκαετία. Παράλληλα είναι και ο παρουσιαστής της πολύ επιτυχημένης μαγειρικής εκπομπής Food Project που προβάλλεται στο TV Creta.

Διαβάστε επίσης  Γλυκό καλοκαιράκι - by GAS Motosport Culture

Απολαύστε τις μαγειρικές τους δημιουργίες live, στο stage του Street Food Festival, την Παρασκευή 13 Μαϊου.

 

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και με την υποστήριξη του Συλλόγου Ξενοδόχων Χανίων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες μας

fb: Street Food Festival Crete / instagram: street_food_festival_crete

Εκ μέρους των διοργανωτών,

Μαρίνα Παπαμανωλιουδάκη (All in Events) – Αντρέας Γαρυφαλής (Chillin events)