Αυτό που συνέβη το τριήμερο 13 -15 Μαίου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων δεν έχει προηγούμενο. Το 4ο Street Food Festival ήταν και το πιο επιτυχημένο, τόσο σε προσέλευση, όσο και σε διασκέδαση, για τους χιλιάδες επισκέπτες που έδωσαν το παρόν.

 

 

Η προσέλευση ρεκόρ της Παρασκευής είχε και την ανάλογη συνέχεια το επόμενο διήμερο, με κόσμο να καταφθάνει από παντού για να διασκεδάσει στο μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού, του νησιού.

 

 

Οι προσκεκλημένοι chef, Άγγελος Λάντος και Χρήστος Λάπας, οι μπάντες, οι djs, οι χορευτικές ομάδες, αλλά και οι animater και η host του event Γωγώ Καλληδονάκη, έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό για να ψυχαγωγήσουν το κοινό, όσο οι επιχειρήσεις εστίασης φρόντιζαν να ταΐσουν το κοινό, τις ξεχωριστές τους γεύσεις. Την ίδια στιγμή η ομάδα του φεστιβάλ έκανε υπερπροσπάθεια να διατηρήσει το χώρο καθαρό και να εξυπηρετηθούν όλοι οι επισκέπτες με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

Οι 11 μπάντες και οι μουσικοχορευτικές ομάδες Flashdance και Art Zone από το #friestage και οι 7 djs από το #burgerbooth έδωσαν το έναυσμα για ένα μοναδικό τριήμερο με γεύσεις, ήχους, χαμόγελα και ανεξίτηλες στιγμές για όλους.

Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τις επιχειρήσεις που τις εμπιστεύτηκαν και έδωσαν το παρόν στο φεστιβάλ, τους χορηγούς που για ακόμα μία φορά στήριξαν το φεστιβάλ, τους χορηγούς επικοινωνίας που πρόβαλαν το event, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και το Σύλλογο Ξενοδόχων που αγκάλιασαν το θεσμό, την Chania Sound για τον επαγγελματισμό τους και όλους τους εμφανείς και πολύ περισσότερο τους αφανείς ήρωες, τα παιδιά που εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί με τόσο μεγάλη επιτυχία αυτός ο θεσμός!

 

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: El Chacal goes Street Food Festival Heraklion

 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Εθνικό Στάδιο Χανίων για την άψογη συνεργασία και την φιλοξενία του πιο επιτυχημένου φεστιβάλ στην ιστορία του θεσμού.

Ραντεβού το Σεπτέμβριο σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο!

 

More photos:

 

 

More Street Food Festival news:
Fb: Street Food Festival Crete
Insta: street_food_festival_crete