Το Jerry’s Foodtruck είναι η μοναδική και αγαπημένη σε όλους καντίνα-μαγαζί, στην οποία θα βρεις τα πιο νόστιμα street food γλυκά! Με το προσωπικό να εξυπηρετεί πάντα χαμογελαστό τις ουρές κόσμου για τις οποίες και φημίζεται, το vibe του Jerry’s κατάφερε να είναι διάσημο, είτε το έχεις δοκιμάσει, είτε όχι!!

 

Με κυρία βάση τις ζύμες του donut και του tsourekiou και με μια πλούσια ποικιλία από γεύσεις και γλυκά toppings, το Jerry’s κατάφερε να δώσει σε όλους τη δυνατότητα να παίξουν με τους δικούς τους μοναδικούς γλυκούς συνδυασμούς. Οι πιο φημισμένες γεύσεις του καταστήματος, περιλαμβάνουν τα Sweet Burgers, τα πρώτα γλυκά burgers στην Ελλάδα, τα Jerrys Balls συνοδευόμενα με την πιο λαχταριστή πραλινοσύριγγα και ένα cup πραλίνας για ατέλειωτες βουτιές και γέμισμα, καθώς και τα φημισμένα Birthday Cakes με τα KitKat!

 

 

Με τον κατάλογο και τις επιλογές να ανανεώνονται τακτικά και με την έμπνευση να μη σταματάει ποτέ για καινούργιες γλυκές δημιουργίες, ο στόχος της καντίνας είναι να «παρκάρει» σε όλο και περισσότερα μέρη, συνεχίζοντας να γλυκαίνει τους fans της και να εξελίσσεται, αφήνοντας σταθερή μόνο την κορυφαία ποιότητα και την αγάπη για αυτό που πρεσβεύει!! Σήμερα πλέον μετράει 20 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πειραιά, Βόλο, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Κατερίνη, Κρήτη και Κύπρο!

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλα τα καταστήματα αναλαμβάνουν να γλυκαίνουν τον κόσμο και μέσω της υπηρεσίας Catering. Πέρα από τις τρομερά νόστιμες,γλυκές λιχουδιές, τα προϊόντα που σερβίρονται από το χαμογελαστό προσωπικό είναι προσεγμένα και πολύ στυλάτα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: jerrys.gr