By Stelios Spiridakis

 

Μπορεί οι “μπλε” να μην κατάφεραν να μείνουν στην πρώτη κατηγορία, ωστόσο η Χανιώτισσα ποδοσφαιρίστρια και μέχρι πρότινος μέλος της γυναικείας ομάδας της Μπέρμιγχαμ, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, καθώς κατέγραψε μια εξαιρετική σεζόν.

Η Βεατρίκη Σαρρή ήταν αυτή που πήρε το βραβείο της πολυτιμότερης παίκτριας της σεζόν αλλά και το βραβείο για το καλύτερο γκολ (σε ματς κυπέλλου) κόντρα στη Σάντερλαντ.

Τελικά, έπειτα από τον υποβιβασμό της ομάδας ήλθε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με την Σαρρή να κάνει ξεκάθαρη την πρόθεση της να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ, αναζητώντας πλέον νέες περιπέτειες.

Οι “μνηστήρες” σίγουρα δεν θα αργήσουν να κάνουν την κίνηση τους ώστε να εντάξουν στο δυναμικό τους την 24χρονη και σίγουρα δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα το προσπαθήσουν.

Όπως έχει δηλώσει πολλάκις στο παρελθόν, ο διακαής της πόθος είναι να αγωνιστεί στην ομάδα της καρδιάς της, την Άρσεναλ και ενδεχομένως η ευκαιρία αυτή να απέχει πολύ από το να πάρει σάρκα και οστά.

Διαβάστε επίσης  Alcatrash live - Closing Season party @ Bras de frères (28/4)

Όλα αυτά βέβαια θα γίνουν γνωστά στη πορεία μιας και όσα ακούγονται μέχρι στιγμής είναι απλά φήμες, πάντως βάσει της φετινής της εξαιρετικής χρονιάς αλλά βέβαια και του νεαρού της ηλικίας της, ακόμη και οι μεγαλύτεροι σύλλογοι του Νησιού, τρίβουν τα χέρια τους σε κάποια γωνία.

 

Instagram: s_spiridakis
Ραδιοφωνικός παραγωγός Q-Radio 102,7