Γιατί άφησε «σπόντες» για το μέλλον της η Φαίη Σκορδά, πού θα δούμε την επόμενη σεζόν την Έλενα Χριστοπούλου και ποιοι ηθοποιοί έχουν ήδη συμφωνήσει με την ΕΡΤ για το πρότζεκτ που φέρνει ο Φοίβος Δεληβοριάς;

 

Με 30+ βαθμούς κελσίου κλείνει αυτή η εβδομάδα, με το καλοκαίρι που έρχεται να προμηνύεται «καυτό». Όχι μόνο από τις θερμοκρασίες που θα ζήσουμε, αλλά και από τα εξελίσσονται στους διαδρόμους των τηλεοπτικών καναλιών. Για να δούμε τι φέρνει το Τηλεκοντρόλ της ημέρας.

 

Η αμηχανία που προκάλεσε η Φαίη Σκορδά

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

 

Μάρτυρες σε μια περίεργη σκηνή γίναμε το πρωί της Παρασκευής (27/5) όσοι παρακολουθήσαμε το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Κι αυτό γιατί η Φαίη Σκορδά άφησε μία σπόντα σχετικά με το μέλλον της στον ΑΝΤ1. Την ώρα που αποχαιρετούσε τον καλεσμένο της, Χάρη Ρώμα, είπε «ελπίζω να με βρεις εδώ του χρόνου», με αποτέλεσμα να παγώσουν οι συνεργάτες της.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

Πάντως με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν έχει προκύψει κάτι περί εξόδου της ξανθιάς παρουσιάστριας. Όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, με την ίδια ακριβώς συνταγή στην πρωινή εκπομπή.

 

Η νέα μετακίνηση της Έλενας Χριστοπούλου

 

Τη φετινή σεζόν την είδαμε να κάθεται στη θέση της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», όμως από το φθινόπωρο θα βρίσκεται ανάμεσα σε κριτές ενός άλλου πρότζεκτ. Μιλάμε ασφαλώς για την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία αναμένεται να μετακομίσει μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ΣΚΑΪ.

Εκεί η τελευταία θα αναλάβει την παρουσίαση του Love Island, ενώ η Χριστοπούλου θα είναι κριτής στο σόου μόδας, My Style Rocks, το οποίο επανέρχεται στην απογευματινή ζώνη του καναλιού με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 

Τα «νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ

Στην ΕΡΤ1 με μουσική εκπομπή «έρχεται» ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς, κάτι που γνωστοποίησε μέσω της σελίδας του στο Facebook. Η παραγωγή αυτή θα ονομάζεται «Νούμερα» και θα μοιάζει με τη γαλλική σειρά Call my agent που βρίσκεται στο Netflix. Εκεί θα βλέπουμε κάθε φορά κι ένα διαφορετικό επεισόδιο με πολλούς καλεσμένους.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

Ήδη όπως ακούσαμε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έχει έρθει σε συμφωνία με κάποιους ηθοποιούς, οι οποίοι θα πάρουν μέρος και πρόκειται για τους Θανάση Αλευρά, Ελένη Ουζουνίδου, Γιάννη Σαρακατσάνη, Μιχάλη Σαράντη και Λίλα Μπακλέση.

 

Φινάλε για τους Συμπέθερους από τα Τίρανα στο MEGA

 

Οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» έρχονται απόψε στις 21.00 στο Mega με το τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς. Η κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου «κέρδισε» το τηλεοπτικό κοινό, σημειώνοντας ακόμη και τηλεθεάσεις άνω του 30% στο γενικό σύνολο, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του καναλιού να έρχονται σε συμφωνία για μια νέα σειρά του συγγραφικού διδύμου ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτή θα λέγεται «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» και ήδη τα πρώτα ονόματα που ακούγονται πως θα πρωταγωνιστήσουν είναι αυτά της Κατερίνας Ζαρίφη, της Βάσως Λασκαράκη και της Μαίρης Σταυρακέλη.

 

Πηγή: reader.gr