Οι τιμές για την συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Λεμεσό που είναι προγραμματισμένη για τις 11 Ιουνίου.

 

Το Nammos εκτός από την Μύκονο, από φέτος θα υπάρχει και στην Λεμεσό και ετοιμάζεται να υποδεχθεί το καλοκαίρι με ένα μεγάλο τριήμερο event. Αφετηρία του, η 11η ημέρα του Ιουνίου όπου έχει προγραμματιστεί μία μεγάλη συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο και τους Gipsy Kings

«Η γιορτή ξεκινά το Σάββατο 11 Ιουνίου με μία συναυλία όπου ο Αντώνης Ρέμος συναντά τους Gipsy Kings για μία βραδιά που μόνο το NAMMOS μπορεί να δημιουργήσει. Μία κλασική συνεργασία, μία συναυλία που ανοίγει θεαματικά το νέο κεφάλαιο NAMMOS Limassol. Η βραδιά θα αρχίσει με ένα DJ set από τον Αντώνη Δημητριάδη, που θα σας κρατήσει ακόμα περισσότερο κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό της Λεμεσού», αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου.

 

 

Διαβάστε επίσης  Το Τριώδιο ξεκινάει από το Bras de Frères!

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς και έχοντας «οδηγό» της τιμές της Μυκόνου, οι τιμές δεν είναι για όλους, καθώς για να κλείσει κανείς θέση σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κύπρο, χρειάζεται να καταβάλει το λιγότερο 500 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο χώρος θα είναι χωρισμένος σε δύο ζώνες, την Α που είναι η πιο ακριβή και την Β που είναι η πιο φθηνή. Εκεί θα υπάρχουν τραπέζια των 10 ατόμων, με την τιμή να περιλαμβάνει δύο μπουκάλια σαμπάνιας και ένα μπουκάλι βότκα.

 

 

Στην Α ζώνη, κάθε άτομο πρέπει να πληρώσει 700 ευρώ, δηλαδή 7.000 ευρώ το τραπέζι, ενώ στην Β, 500 ευρώ, δηλαδή 5.000 ευρώ το τραπέζι.

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus