Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς «Αγριες Μέλισσες» παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας (30/5) οι τηλεθεατές, με τον Νίκο Κουρή να αποθεώνεται στο Twitter για την σκηνή με τον Παντελή Δεντάκη

 

Ακόμη μία δολοφονία ήρθε να ταράξει τα νερά στο Διαφάνι, με τις εξελίξεις στη σειρά «Αγριες Μέλισσες» να καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό. Το βράδυ της Δευτέρας (30/5) στο επεισόδιο 121 ο Ζάχος, τον οποίο υποδύεται ο Νίκος Κουρής, δολοφόνησε τον Ξανθό (σ.σ. Παντελής Δεντάκης) και το Twitter υποκλίθηκε στο ταλέντο του.

 

 

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης (31/5)

Ο Ζάχος θέλει να παραδοθεί για τον φόνο που διέπραξε. Η Ελένη, ο Λάμπρος και ο Παναγιώτης, πρέπει να αποφασίσουν αν θα τον καλύψουν ή θα ρισκάρουν να πληρώσουν όλοι γι’ αυτό το έγκλημα. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή ανακοινώνουν πως αποχωρούν από το έργο του αεροδρομίου, φέρνοντας τον Δούκα και τον Ακύλα σε απόγνωση. Ο Σπανός είναι στα ίχνη του Ρακιτζή, ενώ η Μυρσίνη κάνει μια απελπισμένη προσπάθεια να ζητήσει τη βοήθεια της Πηνελόπης.

 

 

Οι συντελεστές της σειράς «Αγριες Μέλισσες»

 

  • Σκηνοθεσία σειράς: Λευτέρης Χαρίτος
  • Σκηνοθέτες: Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μιχάλης Κωνσταντάτος
  • Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη, Πέτρος Καλκόβαλης
  • Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βαγγέλης Κατριτζιδάκης, Γιώργος Παπανδρικόπουλος
  • Σκηνογράφος: Αντώνης Χαλκιάς
  • Ενδυματολόγος: Τριάδα Παπαδάκη
  • Μοντάζ: Λύδια Αντώνοβα
  • Εκτέλεση Παραγωγής: JK Productions

 

Πρωταγωνιστούν

Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Δανάη Μιχαλάκη, Κατερίνα Διδασκάλου, Λεωνίδας Κακούρης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Γιώργος Γεροντιδάκης, Γιάννης Κουκουράκης, Μαρία Πετεβή, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Σουξές, Θεοφανία Παπαθωμά, Χρήστος Πλαΐνης, Αλίκη Αλεξανδράκη, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Ελένη Καρακάση, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Ηλιόπουλος, Δανάη Λουκάκη, Γιάννης Βασιλώττος, Νίκος Λεκάκης, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία Αντουλινάκη, Γιάννης Νταλιάνης.

Στον Γ’ κύκλο βλέπουμε και τους:

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

Αιμίλιος Χειλάκης, Νίκος Κουρής, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Μαρία Καλλιμάνη, Λήδα Ματσάγγου, Κώστας Φιλίππογλου, Χρήστος Μαλάκης, Γιώργος Παπαπαύλου, Χρήστος Φωτίδης, Αννέτα Κορτσαρίδου, Δημήτρης Τσίκλης, Στέλλα Ψαρουδάκη, Προκόπιος Νεράντζης, Βασίλης Μπούτσικος κ.ά..

 

Πηγή: reader.gr