Μαλλιά κουβάρια έγιναν πάλι στο συμβούλιο του νησιού οι παίκτες του Survivor με τον Σπύρο Μαρτίκα να κάνει μια αναφορά στον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα να πετάγεται σαν ελατήριο από τη θέση της, να ξεσπάει και να τον βρίζει

 

Ο Χρήστος Δάντης αν και προφανώς δεν συμμετέχει στο Survivor κατάφερε και έγινε το πρόσωπο της βραδιάς αφού μια αναφορά του Σπύρου Μαρτίκα στο όνομά του (κατά τη διάρκεια ενός ακόμα καυγά) έκανε την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία είναι η σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή, να εκραγεί, να πεταχτεί από τη θέση της και να ζητάει τον λόγο από τον φαρμακοποιό. Άδικα προσπαθούσε ο Γιώργος Λιανός να τους επαναφέρει… εις την τάξιν.

Το «κακό» έγινε όταν ο φαρμακοποιός αναφέρθηκε και στην Ασημίνα που έδωσε το τηλέφωνο του Χρήστου Δάντη στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για να του στείλει ένα μήνυμα επιστρέφοντας στην Ελλάδα.

 

 

«Αν Άρη μου αναρωτιέσαι για κ…τούμπα είναι να βλέπω την Βρισηίδα στα πόδια του Άρη. Τον Άρη και την Ασημίνα αγκαλιά κι αγαπημένους. Μου έκανε τρομερή εντύπωση το πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προσπαθούσε να αποστηθίζει το τηλέφωνο του Χρήστου Δάντη σε αντάλλαγμα να πλέξει το εγκώμιο στην Ασημίνα αλλά και να αφήσει… Δεν είπα κάτι άσχημο. Όχι μόνο να εκθειάζει ως νικήτρια την Ασημίνα αλλά είναι η επική κ…τούμπα να μειώσει τον Άρη και να εκθειάσει την Ασημίνα. Κωνσταντίνε μου εύχομαι να έχεις καλή σταδιοδρομία με οποιαδήποτε βοήθεια στην Ελλάδα. Γίνονται τρομερές ανατροπές στην τελική ευθεία», είπε ο φαρμακοποιός και προκάλεσε την αντίδραση της Ασημίνας:

Διαβάστε επίσης  Issue 790

«Έχεις λόγο να αναφέρεις ονόματα, που δεν σε αφορούν; Δεν θα πιάνεις στο στόμα σου αυτό το όνομα. Με ακούς; Πας καλά αγόρι μου; Τι λες ρε, έχεις πρόβλημα;»

 

Πηγή: reader.gr