Αν όχι τώρα, πότε;

 

Πρώτος καλοκαιρινός μήνας και ο Ερμής διορθώνει τη συμπεριφορά του (σε ορθή πορεία από τις 3/6) και ο Δίας είναι στον Κριό. Μπορεί όλα μας τα σχέδια για ένα τέλειο καλοκαίρι να μην έχουν πάρει ακόμα σχήμα, αλλά η Νέα Σελήνη στις 29/6 στον Καρκίνο μάς προσκαλεί να αφεθούμε στο κύμα. Αν όχι τώρα, πότε;

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Η Πανσέληνος στις 14/6 φέρνει πιθανούς τίτλους τέλους σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία, αλλά με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιό σου στις 24/6 δεν θα θρηνήσεις πολύ. Και μπορεί πολλά πράγματα να είναι ακόμα αβέβαια ή μπλοκαρισμένα, αλλά το «πάμε γι’ άλλα» είναι πάντα μια σταθερή αξία στην οποία μπορείς να βασιστείς.

 

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ένας γενέθλιος μήνας που ξεκινάει νωχελικά, δίνει όμως απλόχερα ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου. Αναλογίσου το παρελθόν και ονειρέψου ένα καλύτερο μέλλον, γιατί με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 29/6 έρχεται η ώρα σου να μεταμορφωθείς στην επόμενη εκδοχή σου. Προσοχή στην υγεία σου γύρω στις 14/6 με την Πανσέληνο.

 

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Εκείνα τα πρότζεκτ που δεν ανέλαβες τον Μάιο, εκείνοι οι νέοι πελάτες/συνάδελφοι/αφεντικά που δεν σαγήνεψες, τώρα πέφτουν στα πόδια σου σαν τραπουλόχαρτα. Και ναι, ξέρω ότι σ’ έχει χτυπήσει ο ήλιος και θες απλά να πας διακοπές, αλλά μείνε πιστή στους στόχους σου και δεν θα χάσεις. Υπάρχει άλλωστε πάντα χρόνος για socializing με τους νέους σου συνεργάτες…

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

 

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η ζωή σε διδάσκει κάτι καινούριο κάθε μέρα, αλλά το πιο σημαντικό μάθημά σου ενδέχεται να έρθει έμμεσα: είναι ΟΚ να επιτρέψεις στους άλλους, ειδικά στους κοντινούς σου άλλους, να σε βοηθάνε πού και πού. Και δεν εννοώ π.χ. με τις δουλειές του σπιτιού, αλλά με μεγαλύτερα, σημαντικότερα, ακριβότερα προβλήματα. Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να κοιτάξεις γύρω σου.

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Μπορεί το μυαλό σου να βρίσκεται ήδη σε εξωτικές αποδράσεις, το σώμα σου όμως βρίσκεται εδώ μαζί μας. Και καλά κάνει, γιατί αυτός ο Ιούνιος φέρνει ευκαιρίες ζωής σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία (αν σχεδίαζες ή σκεφτόσουν γάμο, ο Ιούνιος λέει ναι), ενώ η Νέα Σελήνη στις 29/6 φέρνει μια νέα επαγγελματική ευκαιρία στην πόρτα σου. Ελπίζω να μην έχεις φύγει.

 

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ακριβά σου κοστίζει ο Ιούνιος, ευτυχώς όμως μόνο σε χρήματα. Κατά τα άλλα, μαθαίνεις να φροντίζεις τον εαυτό σου καλύτερα, να βάζεις όρια και να βρίσκεις χαρά σε απρόσμενες στιγμές. Ακόμα κι αν κάποιες απ’ αυτές τις στιγμές, με τον Ποσειδώνα να γυρίζει ανάδρομος στις 28/6, αποδεικνύονται φυλλοβόλες αντί αειθαλείς. Still worth it.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Με τον μπαμπά Δία στον οίκο του ρομάντζου και της δημιουργικότητας, και τον Αρη να ρίχνει λάδι στη φωτιά, αυτός ο Ιούνιος προβλέπεται τσουρουφλιστός, θεσπέσιος και ό,τι ακόμα ονειρεύεσαι. Και ΟΚ, η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 14/6 σού πατάει λίγο το pause, αλλά σύντομα θα επανακάμψεις – και θα γυρίσεις την ταινία της ζωής σου ξανά στο fast forward.

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ποτέ σου δεν κατάλαβες γιατί όλοι κάνουν έτσι για το καλοκαίρι, και αυτός ο Ιούνιος μάλλον δεν θα αλλάξει γνώμη στη χειμωνιάτικη καρδιά σου. Αλλά ας μην είμαστε άδικοι, και θα φλερτάρεις, και θα βρεις την ευκαιρία να ξαναγνωριστείς με το σπίτι σου – ή να αποκτήσεις ένα ολοκαίνουριο σπίτι. Και η Νέα Σελήνη στις 29/6 έρχεται σαν γλυκό απεριτίφ μιας νέας αρχής.

 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Έχεις θέματα να λύσεις, κυρίως οικογενειακά. Με τον Κρόνο ανάδρομο καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν παραλίες που δεν μπορείς να εξερευνήσεις μόνη. Ευτυχώς, με Δία και Αρη στον 3ο οίκο σου, μόνη σου δεν είσαι. Θα φανεί ποιοι είναι οι δικοί σου άνθρωποι και ποιοι καράβια στη νύχτα.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Τα επαγγελματικά περνάνε μια μίνι κρίση στις 14/6, όμως έχεις περάσει και χειρότερα. Ευτυχώς είσαι σε μια φάση που λεφτά υπάρχουν ή θα υπάρξουν, ειδικά αν επιτρέψεις στην οικογένειά σου να βοηθήσει. Μη αγχώνεσαι και μη χάνεσαι, όσο κι αν ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε ρίχνει ξανά στα βαθιά. Θα επιπλεύσεις στις 29/6.

 

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Mε Δία και Αρη στο ζώδιό σου όλο το μήνα, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και οι πιθανότητες επιτυχίας το ίδιο. Εκμεταλλεύσου τον Ερμή και την Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου και βρες τρόπους να κάνεις την τύχη σου χρήμα και να ζήσεις τη ζωή σου με λίγη πολυτέλεια. Ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε εσένα – εδώ που τα λέμε το αξίζεις.

 

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Με τον Ερμή να γυρνάει σε ορθή πορεία ως τις 14/6, μπορείς να σκεφτείς πιο καθαρά. Σου αρέσει πραγματικά εκείνος ο τύπος στη δουλειά; Συνεχίζεις να θέλεις ν’ αλλάξεις όλη σου τη ζωή; Θα φας εκείνο το δεύτερο παγωτό; Πολλά υπαρξιακά ερωτήματα αυτό τον Ιούνιο. Πάρε το χρόνο σου, δεν χρειάζεται να βιαστείς ν’ απαντήσεις.

 

Πηγή: marieclaire.gr