Σύμφωνα με τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ο Trannos ήταν τρομαγμένος που βρέθηκε πάνω του το όπλο και δεν προβαλε καμία αντίσταση.

 

Λεπτομέρειες από την σύλληψή του τράπερ, την Τρίτη το απόγευμα στο Περιστέρι, αποκάλυψαν στον ΑΝΤ1 άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχαν στον έλεγχο που του έγινε.

Όπως ειπώθηκε στο ρεπορτάζ ο Trannos ήταν «τρομαγμένος δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Η εικόνα του δεν είχε καμία σχέση με εκείνη στα video clip», ενώ για τη στιγμή της σύλληψής του, είπε: «Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ατομική μας ασφάλεια, τον ακινητοποιήσαμε, καθώς φοβηθήκαμε οτι μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Όταν εντοπίσαμε το όπλο, ταράχτηκε».

Ο ίδιος πάντως στο δικαστήριο που έγινε, υποστήριξε: «Ξεκίνησα να κάνω ένα video clip. Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτό το όπλο και διέκοψα το video. Δεν ήθελα να γίνει έτσι. Δεν συμφώνησα σε αυτό και κατέβηκε και άφησε το όπλο στο αμάξι. Το πήρα και το έβαλα στην μέση».

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

Θυμίζουμε πως ο 22χρονος, τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης 10 μηνών για οπλοκατοχή, αλλά και χρηματικό πρόστιμο, ενώ λίγο μετά την αποχώρησή του από την Ευελπίδων έκανε αναρτήσεις στο Instagram που έκανε πλάκα με την σύλληψή του.

 

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus