«Πανικό» προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η απόφαση του δικαστηρίου στη δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ και την Αμπερ Χερντ, με την οποία δικαιώνει τον δημοφιλή ηθοποιό

 

Μετά από μαραθώνια διαδικασία, οι ένορκοι κατέληξαν σε ετυμηγορία στη δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ και την Αμπερ Χερντ, με το δικαστήριο να δικαιώνει τον δημοφιλή ηθοποιό, σημειώνοντας ότι η πρώην σύζυγός του τον δυσφήμησε στο άρθρο της Washington Post. Ειδικότερα, η απόφαση αναφέρει ότι η ηθοποιός Αμπερ Χερντ δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Οι επτά ένορκοι έκριναν ότι ο τίτλος και τα αποσπάσματα ενός άρθρου γνώμης με την υπογραφή της Αμπερ Χερντ, που δημοσιεύτηκε το 2018, περιείχαν συκοφαντικά σχόλια για τη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ. Ως εκ τούτου, το δικαστήριο επιδίκασε στον Τζόνι Ντεπ αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η συγκεκριμένη απόφαση του δικαστηρίου προκάλεσε κανονικό «πανικό» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες του Twitter να κάνουν «πάρτι», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η συντριπτική πλειοψηφία τάχθηκε υπέρ του χολιγουντιανού ηθοποιού κάνοντας λόγο για «δικαίωση»!

Διαβάστε επίσης  CBP news: CBP presents STELLA PO. at Chania Beach Fashion Show

 

 

Πηγή: reader.gr