Τι είπε η παρουσιάστρια για τα επαγγελματικά της σχέδια και το μέλλον της στο «Love it»

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του «Love It» μίλησε για τη γεύση που της έχει αφήσει μέχρι στιγμής η τηλεοπτική σεζόν, αποκάλυψε αν έχει άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης ενώ αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό της μέλλον.

Αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν μπορεί να μιλήσει για τα επαγγελματικά της σχέδια καθώς η εκπομπή που παρουσιάζει έχει ακόμα δυο μήνες τηλεοπτικού αέρα ενώ τόνισε πως αυτό που την ενδιαφέρει είναι να είναι καλή στη δουλειά της.

«Έχουμε 2 μήνες και κάτι ακόμα για το “Love it” δεν έχει κλείσει ακόμα η σεζόν. Όσοι κάνουμε αυτό το επάγγελμα και έχουμε δημόσιο λόγο κρινόμαστε. Αυτό είναι και το ωραίο στην υπόθεση γιατί κρίνεσαι και βελτιώνεσαι. Αν έχεις και τη διάθεση της αυτοκριτικής, ένα παραπάνω.

Δεν ένιωσα να βρίσκομαι σε δυσμενή θέση. Όλα είναι καλοδεχούμενα αν μπορούν να σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Από εκεί και πέρα κάποια σχόλια που καλό θα ήταν να μην είχαν γίνει και λίγο με πίκραναν και με στεναχώρησαν τα προσπερνάω. Τα κρατάω, και προχωράω μπροστά.

Δεν κρατάω κακίες. Δε μου αρέσει να αναλώνομαι σε αρνητικά συναισθήματα. Το άγχος για τους αριθμούς δεν το αισθάνθηκα. Το άγχος το έχω καθημερινά για να είμαι καλή και συνεπής. Δεν μπορώ να ξέρω ακόμα τι θα γίνει με το Love it. Αυτό το ξέρει ο ΣΚΑΪ.

Δεν μπορώ να σχολιάσω αυτά που ακούγονται… Θα έρθει η στιγμή που θα μπορώ να μιλήσω και εγώ πιο άνετα. Σίγουρα έχω πράγματα στο μυαλό μου. Οι κύκλοι είναι για να ανοίγουν και να κλείνουν. Κάθε τι που είναι αξιόλογο το φιλτράρω», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ήρθε από τα Σφακιά να ξετρελάνει τα Χανιά!

 

 

Πηγή: protothema.gr