Ο ράπερ μίλησε για το πώς καταφέρνει και συνδυάζει δύο τόσο διαφορετικά επαγγέλματα

 

Το πρωί στη λαϊκή, το βράδυ στην πίστα… Ο ράπερ Ισορροπιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy» και αποκάλυψε πως κάνει δύο δουλειές καθώς εκτός από την ενασχόλησή του με τη μουσική εργάζεται και σε λαϊκές αγορές.

«Είμαι παραγωγός φρούτων στη λαϊκή. Είμαι και συνδικαλιστής και όπως καταλαβαίνεις, είναι μία πολύ δύσκολη δουλειά αυτή που κάνω. Ξυπνάω καθημερινά στις 4.30 με 5 το πρωί», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση και τα τελευταία είκοσι χρόνια ο ράπερ ξυπνάει πολύ νωρίς και πηγαίνει στην λαϊκή, πουλώντας τα προϊόντα που παράγει η οικογένειά του.

 

 

Συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram από την καθημερινότητά του

 

 

Φέτος το καλοκαίρι ο Ισορροπιστής θα κάνει εμφανίσεις στο πλευρό του Δήμου Αναστασιάδη και τον Νίκου Βουρλιώτη.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

Ο ράπερ Νίκος Παυλίδης, γνωστός και ως Ισορροπιστής, είχε μιλήσει στην εκπομπή «OPEN Ελλάδα» για το κύριο επάγγελμά του ως παραγωγός λαϊκής αγοράς αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την καραντίνα.

 

Έχω και τον δικό μου πάγκο

«Είμαι εκπρόσωπος της Β΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών στις δημόσιες σχέσεις, ενώ έχω και τον δικό μου πάγκο. Αυτό τον καιρό έχω πολύ ωραία κεράσια, νεκταρίνια και ροδάκινα. Στις τιμές έχουμε μια ποικιλομορφία. Από το πρωί μπορείς να βρεις φτηνά προϊόντα. Υπάρχουν αρκετοί πάγκοι και ο κόσμος έχει την ευκαιρία να επιλέξει τις τιμές που τον ικανοποιούν», είχε πει αρχικά για να συνεχίσει: «Προβλήματα υπήρξαν μόλις κλείσαμε πριν από ενάμιση μήνα, τα οποία απ’ ό,τι μας διαβεβαίωσαν και ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Βορίδης θα πάρουμε κάποια χρήματα για τις ημέρες που κλείσαμε τις λαϊκές. Γενικά, η αγορά έχει πέσει. Δεν είναι το ίδιο με πριν», είχε πει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης  Chania City app: Τα Χανιά μας σε ένα application!

 

 

Πηγή: protothema.gr