Αλλαγή πορείας αποφάσισε ο Σπύρος Μαρτίκας την Πέμπτη (2/6) στο Survivor και από κει που επέμενε ότι θέλει να φύγει, τώρα δήλωσε πως θέλει να το πάει μέχρι τέλους από υποχρέωση στον κόσμο που τον στηρίζει

 

Άλλαξε γνώμη ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος αυτή την εβδομάδα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση για ένατη φορά στο Survivor και αποφάσισε ότι θέλει να μείνει τελικά μέχρι τέλους.

Το βράδυ της Πέμπτης (2/6) στο Συμβούλιο του Νησιού και ενώ οι παίκτες περίμεναν ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώσει ποιος παίκτης τελικά αποχωρεί, ο Σπύρος Μαρτίκας ανακοίνωσε αλλαγή πορείας εντός παιχνιδιού, ισχυριζόμενος πως το κάνει για να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον στηρίζει.

«Νιώθω υποχρεωμένος απέναντι σε αυτό το κοινό που με κρατά. Μακάρι να αποχωρήσω σήμερα. Αν πάντως για ένατη φορά δεν ακούσω το όνομά μου και παραμείνω στο παιχνίδι, ίσως να αρχίσω να μην προσβάλω τον κόσμο με την επιθυμία μου να μην με ψηφίσει και να του κάνω το χατίρι να με κρατά στο παιχνίδι. Οπότε, ίσως να αναθεωρήσω κι εγώ τις απόψεις μου, τις οποίες έχω ήδη συζητήσει με τους συμπαίκτες μου και να δούμε που θα φτάσουμε.

 

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ένα χορταστικό έργο τέχνης!

 

Αν άντεξα στο Survivor 5,5 μήνες και το παιχνίδι τελειώνει σε 3,5 εβδομάδες, αν ο κόσμος το θέλει, θα πιάσει τόπο αυτό το έπαθλο. Κι η μπλε ομάδα με μπερδεύει τελευταία με αυτά που λέει. Αν ο κόσμος έχει την επιθυμία να με κρατήσει, θα πάρω κι εγώ μπουστάρισμα. Θα στηρίξω και θα σεβαστώ την άποψη του κόσμου», είπε ο παίκτης των Κόκκινων.

Στο άκουσμα της απόφασής του οι παίκτες των Μπλε ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, θέλοντας να δείξουν πως δικαιώνονται όταν έλεγαν ότι ο Σπύρος Μαρτίκας δε θέλει σε καμία περίπτωση να φύγει, όπως έλεγε μέχρι τώρα, αλλά πήγαινε βάσει στρατηγικής για να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο στο Survivor

 

Πηγή: reader.gr