Γεμάτο ένταση, εκπλήξεις και ανατροπές αναμένεται να είναι και το επόμενο επεισόδιο του Survivor, το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής (05/06) – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού θα σκάσει σαν «βόμβα» στον Αγιο Δομίνικο

 

Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών κάτι που θα δούμε και στο επόμενο επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής (05/06), το οποίο αναμένεται να είναι γεμάτο εκπλήξεις, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι εντάσεις. Οπως βλέπουμε και στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Σπύρος Μαρτίκας ρίχνει τα βέλη του στην Ασημίνα και τον Αρη Σοϊλέδη, τους οποίους κατηγορεί ότι θα έκαναν τα πάντα προκειμένου να φτάσουν στον τελικό του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες θα βρεθούν στον χώρο των αγωνισμάτων και εκεί τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Ο Γιώργος Λιανός τους ανακοινώνει πως έφτασε η ώρα και οι 9 παίκτες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι επιβίωσης να περάσουν στους αγώνες κατάταξης.

 

Διαβάστε επίσης  Issue 790

 

«Το Survivor έχει τις ανατροπές του και οι 9 παίκτες περνάτε σε αγώνες κατάταξης. Όλοι κυνηγάνε τον καλύτερο χρόνο» ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής, αφήνωντας τους παίκτες εμβρόντητους με τη νέα εξέλιξη στο παιχνίδι, λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό.

 

Πηγή: reader.gr