Ένα νέο τραγούδι «ντύνει» την πετυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός».

 

Το νέο τραγούδι έχει τίτλο «Το μαζί». Πρόκειται για άλλη μία εμπνευσμένη σύνθεση του Νίκου Τερζή, με εξομολογητικούς στίχους του Γιάννη Κότσιρα, με ερμηνεύτρια τη Γλυκερία. Το τραγούδι εκφράζει δραματουργικά το ρόλο της Μαρίνας.

«Η πρόταση ξεκίνησε από τη γνωριμία μου με τον Νίκο Τερζή, που κάναμε πριν πολλά χρόνια το τραγούδι “Όλα για σένα” και ο πολύ έξυπνος σκηνοθέτης, που άκουσε το τραγούδι, σκέφτηκε να το εντάξει στη σειρά. Έτσι η συζήτηση ξεκίνησε μέσω αυτού του τραγουδιού που είναι παλιό.

Παρακολούθησα κάποια επεισόδια για να γνωρίσω την ηρωίδα, τη Μαρίνα. Είναι μια πολύ επιτυχημένη σειρά, άκουσα κατά καιρούς τα τραγούδια που έχουν γίνει και ζήλεψα λιγάκι. Ελπίζω το “Μαζί” να το αγαπήσει ο κόσμος, όπως και όλα τα τραγούδια της σειράς και θα το εντάξω και εγώ στο πρόγραμμά μου», είπε η Γλυκερία στην καμέρα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» για τη συνεργασία της με την αγαπημένη σειρά.

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 - by GAS Motosport Culture

«Το μαζί» θα ακουστεί πρώτη φορά στο αποψινό επεισόδιο με αφορμή τον αρραβώνα του Αντώνη και της Μαρίνας που ζουν την πιο ευτυχισμένη τους στιγμή.

 

 

Τα τραγούδια που έχουν ακουστεί στον «Σασμό»

«Το μαζί» συνεχίζει το σερί των επιτυχημένων νέων τραγουδιών από τη σειρά «Σασμός».

Συγκεκριμένα, έρχεται μετά τα «Φως», «Σασμός» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, «Τ’ Ανίκητα», «Κάθε Μέρα» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, «Τα Αντίθετα» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά, «Παλιά Πληγή» με ερμηνεύτρια την Μελίνα Κανά και «Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς)» με ερμηνευτή τον Μπάμπη Στόκα, τα οποία έχουν αγαπηθεί από το κοινό, συγκεντρώνοντας αποθεωτικά σχόλια.

 

Σύντομα και νέα συνεργασία με “άρωμα” Κρήτης

 

 

Και αυτό το τραγούδι πρόκειται για άλλη μία εμπνευσμένη σύνθεση του Νίκου Τερζή, με στίχους και εδώ του Γιάννη Κότσιρα και ερμηνευτές τους αγαπημένους Κρητικούς καλλιτέχνες Γιώργο & Νίκο Στρατάκη!

Διαβάστε επίσης  Τα Σαββατοκύριακα στον Αμπαδιώτη είναι live!

 

 

Πηγή: iefimerida.gr