Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο του ζευγαριού έχει ξεκινήσει

 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση εμφανίστηκαν σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» για να δώσουν οι ίδιοι στην παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της το προσκλητήριο του γάμου τους.

Η παρουσιάστρια άνοιξε το προσκλητήριο μπροστά στην κάμερα το οποίο όπως φάνηκε αποτελείται από δυο μέρη. Ένα plexiglass πάνω στο οποίο είναι χαραγμένες όλες οι πληροφορίες για το μυστήριο και ένα λευκό χαρτί πάνω στο οποίο τοποθετείται το plexiglass για να διαβαστεί.

«Σας προσκαλούμε στον γάμο μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 17.00 στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Λεμεσσού. Στην ομορφότερη στιγμή της ζωής μας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και τιμή να είστε εκεί», αναφέρει το προσκλητήριο.

 

 

Τι έχει πει το ζευγάρι για τις ετοιμασίες του γάμου

Το ζευγάρι είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με τη δεξίωση που θα ακολουθήσει, οι οποίες αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση.

Διαβάστε επίσης  Food Trucks at Street Food Festival Crete!

«Είμαστε ήδη στην έκτη σελίδα στη σκαλέτα του γάμου μας. Έχουμε τρία μεγάλα ονόματα τραγουδιστών στον γάμο, θα πω και εγώ κάτι. Θα μπορούσε ο γάμος να γίνει σε live streaming με ένα μικρό αντίτιμο για φιλανθρωπικό σκοπό. Με ενδιαφέρει που πήγαμε στην Κύπρο και κανονίσαμε τις πριγκιπικές άμαξες και το νυφικό».

Με την Ιλάειρα Ζήση να συμπληρώνει τον καλό της λέγοντας πως: «Το νυφικό θα είναι τέλειο και το διάλεξα μαζί με τη μητέρα του Μαυρίκιου».

 

Πηγή: protothema.gr