Το δίκτυο κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της νέας τηλεοπτικής σειράς που θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Αυγούστου – Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές

 

Tο Netflix κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας τηλεοπτικής σειράς «The Sandman», η οποία βασίζεται στην ομότιτλη σειρά κόμιξ του Neil Gaiman, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Αυγούστου.

O Neil Gaiman δημιούργησε το πρώτο τεύχος του Sandman το 1989. Μάγοι και αλχημιστές προσπαθούν σε μία τελετή να αιχμαλωτίσουν τον θάνατο, ωστόσο κάνουν λάθος και πιάνουν τον Θεό των Ονείρων, τον Μορφέα. Εκείνος έπειτα από χρόνια αιχμαλωσίας καταφέρνει τη δεκαετία του 1980 να αποδράσει. Στόχος του είναι να πάρει εκδίκηση αλλά και να συνηθίσει στον μοντέρνο κόσμο.

 

 

Η υπόθεση της τηλεοπτικής σειράς

Συνδυάζοντας μοντέρνους μύθους και σκοτεινή φαντασία και μεταβαίνοντας από τη σύγχρονη μυθοπλασία στο ιστορικό δράμα και τους θρύλους, η σειρά έχει ως κεντρικό θέμα τους ανθρώπους και τα μέρη που επηρεάζονται από τον Μορφέα, τον θεό του ύπνου, καθώς εκείνος προσπαθεί να επανορθώσει για τα κοσμικά -και ανθρώπινα- λάθη που έκανε κατά τη διάρκεια της ύπαρξής του.

 

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 751: Ένα καλοκαίρι όλο διασκέδαση!

 

Οι δημιουργοί

Ο Allan Heinberg (Wonder Woman) έχει αναλάβει το σενάριο της σειράς που θα αποτελείται από 10 επεισόδια, ενώ ενεργό ρόλο στην παραγωγή θα έχει και ο Neil Gaiman μαζί με τον David S. Goyer (Batman Begins).

 

 

Οι πρωταγωνιστές

Tom Sturridge ως Dream/Morpheus: Αθάνατο πλάσμα που κυριαρχεί στο βασίλειο των ονείρων (Dreaming), όπου κατοικούν τα όνειρα και οι εφιάλτες των θνητών.

Gwendoline Christie ως Lucifer Morningstar: Για πρώτη φορά βλέπουμε γυναίκα σε αυτόν τον ρόλο (στο spin-off του Sandman “Lucifer”, τον χαρακτήρα τον υποδύεται ο Tom Ellis). Με τρομερή δύναμη και ικανότητες, ο Lucifer είναι ο μόνος που μπορεί να ανταγωνιστεί τον Dream.

Boyd Holbrook ως The Corinthian: Ο Corinthian δημιουργήθηκε από τον Dream. Έχει ανθρώπινη εμφάνιση και δύο μικρά επιπλέον στόματα στη θέση των ματιών του. Του αρέσει να τρώει τα μάτια των ανθρώπων που σκοτώνει.

Vivienne Acheampong ως Lucienne: Επικεφαλής βιβλιοθηκονόμος στο βασίλειο των ονείρων. Είναι ένας από τους πιο πιστούς υπηρέτες του Dream.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 752: Αυτό πρέπει να το ζήσεις!!!

Charles Dance ως Roderick Burgess: Ο πρώτος κακός που εμφανίστηκε στη σειρά κόμιξ. Μοναδικός του σκοπός είναι να αποκτήσει χρήματα και δύναμη, αλλά και να επιτύχει την αθανασία.

Sanjeev Bhaskar ως Cain: Καταραμένος για μία αιωνιότητα, καθώς έχει διαπράξει τον πρώτο φόνο στην ανθρώπινη ιστορία.

Asim Chaudhry ως Abel: Ο αδερφός του Cain και o πρώτος δολοφονημένος. Έχει καλή καρδιά και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αδερφός τον μισεί τόσο.

 

 

Πηγή: protothema.gr