Η Τζένιφερ Λόπεζ και η Σακίρα είχαν βάλει… φωτιά στο ημίχρονο του Super Bowl το 2020, ωστόσο η JLo αποκάλυψε πως ήταν έξαλλη που αναγκάστηκε να «μοιραστεί» την σκηνή μαζί της

 

Άφωνους άφησε τους θαυμαστές της η Τζένιφερ Λόπεζ, με την αποκάλυψή της για τη συνεργασία της επί σκηνής στο ημίχρονο του Super Bowl το 2020 με τη Σακίρα. Η Τζένιφερ Λόπεζ στο νέο της ντοκιμαντέρ «Jennifer Lopez: Halftime», αποκάλυψε πως ήταν έξαλλη που αναγκάστηκε να «μοιραστεί» την εμφάνισή στο ημίχρονο του Super Bowl με τη Σακίρα, λέγοντας πως ήταν «η χειρότερη ιδέα στον κόσμο».

Όπως αναφέρει το Entertainment Weekly, η Λόπεζ είπε «έχουμε έξι γ… λεπτά», σημειώνοντας ότι της έδωσε πολύ λίγο χρόνο για να τραγουδήσει ένα καλό μέρος οποιουδήποτε τραγουδιού, αν και είχε κάποιες επιτυχίες που έπρεπε να συμπεριλάβει στο σόου. «Πρέπει να έχουμε τις στιγμές μας στο τραγούδι. Δεν πρόκειται να είναι μια χορευτική επιθεώρηση. Πρέπει να τραγουδήσουμε το μήνυμά μας».

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BuzzFeed Celeb (@buzzfeedceleb)

 

«Αυτή είναι η χειρότερη ιδέα στον κόσμο να έχουν δύο άτομα να κάνουν το Super Bowl. Ήταν η χειρότερη ιδέα στον κόσμο» ανέφερε η Τζένιφερ Λόπεζ. Το «Halftime», το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή της 52χρονης σούπερ σταρ, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης (8/6) στη Νέα Υόρκη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca.

 

 

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε μία εκθαμβωτική εμφάνιση στο Φεστιβάλ, αποδεικνύοντας ότι στα 52 της χρόνια είναι στην καλύτερη της φάση. Η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε ένα μαύρο βελούδινο, μακρύ φόρεμα με διαφάνειες που αγκάλιαζε τις καμπύλες της και αναδεικνύει τους κοιλιακούς της και το συνδύασε με ασημένια σκουλαρίκια και ένα μαύρο τσαντάκι.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

 

To ντοκιμαντέρ «Jennifer Lopez: Halftime» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 14 Ιουνίου. Σε αυτό, η παγκόσμια σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ μιλά για την πολύπλευρη καριέρα της και την πίεση της ζωής μέσα στα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

 

Πηγή: reader.gr