Πολλοί από εμάς γνωρίζουμε για τη Φοντάνα ντι Τρέβι στη Ρώμη ή το διάσημο Bellagio Fountain στο Λας Βέγκας. Αλλά ποια είναι τα πιο δημοφιλή συντριβάνια στον κόσμο;

 

Από τη Ρώμη και το Βερολίνο μέχρι το Περού και την Ολλανδία, το comparethemarket.com έχει συντάξει μια λίστα με τα 10 κορυφαία συντριβάνια με τα περισσότερα Instagram posts σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, τα 10 κορυφαία συντριβάνια στο Instagram είναι τα εξής:

 

 

Τα 10 κορυφαία συντριβάνια με τις περισσότερες Instagram δημοσιεύσεις βρίσκονται στην Ευρώπη, κάτι που πιθανότατα οφείλεται στην κλασική αρχιτεκτονική.

Στην κορυφή βρίσκεται η Φοντάνα ντι Τρέβι, που βρίσκεται στην περιοχή Quirinale της Ρώμης. Το εμβληματικό σιντριβάνι είναι αγαπημένο σημείο για επιδείξεις μόδας και ρομαντικές φωτογραφίσεις γάμου. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το #trevifountain έχει λάβει σχεδόν 600.000 δημοσιεύσεις στο Instagram.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Jet d’Eau στη Γενεύη, ένα από τα πιο διάσημα ορόσημα αυτής της πόλης. Με τη μοναδική του κατασκευή, που έχει βοηθήσει να αποκτήσει το διεθνές κύρος του, το #jetdeau έχει σχεδόν 150.000 αναρτήσεις στο Instagram που δείχνουν την ομορφιά του.

Με 418 δημοσιεύσεις στο Instagramτο εμβληματικό συντριβάνι του Ηρακλείου με τα 4 λιοντάρια (γνωστό και ως Κρήνη των Λεόντων) βρίσκεται στην 26η θέση ξεπερνώντας το διάσημο συντριβάνι της Trafalgar Square στο Λονδίνο (28η θέση)!

 

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

Υπενθυμίζεται ότι το comparethemarket.com κυκλοφόρησε το 2006 και αναπτύχθηκε ραγδαία τα τελευταία δεκαέξι χρόνια και έγινε ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους σύγκρισης τιμών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Πηγή: hania.news