Ο Σπύρος Μαρτίκας κατηγορεί ευθέως την Μπλε ομάδα ότι επίτηδες ψήφισε τη Βρισηίδα Ανδριώτου για να τη διώξει από το Survivor, ενώ ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει μια σημαντικη αλλαγή στους αγώνες ασυλίας

 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το Survivor την Πέμπτη (9/6) και στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή (12/6) η μεν Ασημίνα θα λέει πόσο της λείπει, ο δε Σπύρος Μαρτίκας θα κατηγορήσει την Μπλε ομάδα ότι την έδιωξε επίτηδες.

«Η Μπλε ομάδα ψήφισε τη Βρισηίδα και τελικά, αυτό αποδείχτηκε, εσείς τη διώξατε, αδικώντας τη», θα πει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Λιανός θα κάνει μια σημαντική ανακοίνωση, την οποία οι παίκτες περιμένουν πώς και πώς εδώ και καιρό

«Όσον αφορά τους αγώνες ασυλίας, το Survivor γίνεται πλέον ατομικό», θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός με τους παίκτες να ξεσπούν ενθουσιασμένοι σε χειροκροτήματα.

Η ανακοίνωση θα γίνει λίγο πριν τους αγώνες για το νέο σχηματισμό των ομάδων, βάσει των νέων κανόνων που τέθηκαν σε ισχύ ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα και το σίγουρο είναι ότι πλέον το ενδιαφέρον θα χτυπήσει κόκκινο με τα νέα δεδομένα όσο το Survivor μπαίνει οριστικά στην τελική του ευθεία.

Διαβάστε επίσης  Και τις απόκριες όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Bras de Frères!

 

 

Πηγή: reader.gr