Η Lucy Tranos μπορεί να διαφημίζει τα ελληνικά κυκλαδίτικα νησιά στο Instagram αλλά δείχνει την πραγματικότητα όταν κάποιος θέλει να τραβήξει μια αναμνηστική φωτογραφία στα πιο δημοφιλή μέρη της Σαντορίνης

 

Μια νεαρή μπλόγκερ παρουσίασε την πραγματικότητα την προσπάθεια να τραβήξεις μια φωτογραφία σε έναν προορισμό που έχει γίνει «διάσημος» στο Instagram.

Η Lucy Tranos είναι η γυναίκα πίσω από το ταξιδιωτικό blog «lucyinthesskyy» και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ελλάδα εκπληρώνοντας μια σειρά από πληρωμένες συνεργασίες με τοπικές μάρκες και σχεδιαστές.

 

 

Η νεαρή φωτογράφος μοιράστηκε τα παρασκήνια μιας από τις φωτογραφίες της που τραβήχτηκε στην Οία της Σαντορίνης, έναν δημοφιλή προορισμό για τους φωτογράφους λόγω των πανέμορφων μπλε θολωτών εκκλησιών της.

Παρά το γεγονός ότι η εικόνα φαινόταν να μην έχει κανέναν δίπλα της, υπήρχε μια μεγάλη ουρά από τουρίστες που περίμεναν την ευκαιρία τους να σταθούν σε μια συγκεκριμένη σκάλα και να τραβήξουν μια φωτογραφία.

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

 

 

«Δείχνοντας την πραγματικότητα πίσω από την Οία της Σαντορίνης. Πιθανότατα θα είναι γεμάτο από κόσμο το σημείο που είναι διάσημο για το ηλιοβασίλεμα της Οίας και ο κόσμος θα κάνει ουρά για να βγάλει φωτογραφίες στα σημεία με τους μπλε θόλους των εκκλησιών, εκτός κι αν πάτε εκεί στις 7 το πρωί», εξήγησε η Lucy στη λεζάντα της φωτογραφίας.

«Η Οία όμως είναι μία από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου, οπότε δεν είναι περίεργο που προσελκύει τόσο πολύ κόσμο. Εσείς θα ξυπνούσατε νωρίς για να δείτε την Οία χωρίς το πλήθος;» πρόσθεσε.

«Ήταν ωραίο να το βλέπουμε άδειο το νησί 2020, αλλά σίγουρα δεν είναι έτσι σήμερα… Αν θέλετε να ζήσετε τη Σαντορίνη με ήρεμη και πιο αυθεντική ατμόσφαιρα, θα πρέπει σίγουρα να μείνετε μακριά από τα “καυτά” σημεία που αναφέρθηκαν και να χαθείτε στα σοκάκια ή να επισκεφθείτε άλλα χωριά όπως το Ημεροβίγλι, τη Μεσαριά, το Μεγαλοχώρι και τα Φηρά που είναι πάντα λιγότερο πολυσύχναστα», είπε.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

Οι 200.000 followers της έπαθαν σοκ από τις σκηνές που είχε τραβήξει η Lucy, με πολλούς να εκπλήσσονται από τα πλήθη που περίμεναν για μια και μοναδική φωτογραφία.

«Την επισκέφτηκα και εγώ το καλοκαίρι του 2020 και ήταν μάλλον μια μοναδική ευκαιρία στη ζωή μου να δω το νησί τόσο άδειο», έγραψε μια γυναίκα σε σχόλιό της.

«Αυτή θα είμαι εγώ…. Φύγετε από τη μέση άνθρωποι! Χρειάζομαι μια σόλο φωτογραφία», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Οι γαλάζιοι τρούλοι των εκκλησιών του Αγίου Σπυρίδωνα και της Αναστάσεως στην Οία θεωρούνται από τις πιο πολυφωτογραφημένες εκκλησίες της Σαντορίνης.

Τα δύο κτίρια βρίσκονται ακριβώς το ένα δίπλα στο άλλο και αποτελούν εμβληματικά κτίσματα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής του νησιού.

Υπάρχουν μερικά υπέροχα σημεία κατά μήκος των σοκακιών δυτικά των εκκλησιών και συχνά γεμίζουν με κόσμο προς το τέλος της ημέρας, καθώς οι άνθρωποι εξασφαλίζουν το καλύτερο σημείο για την τέλεια φωτογραφία με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

Η Lucy αποκάλυψε πως επισκέπτεται τη Σαντορίνη κάθε καλοκαίρι τα τελευταία τρία χρόνια και κάθε φορά παρατηρεί ότι το νησί γίνεται όλο και πιο πολυσύχναστο.

Πάντως η όμορφη Lucy φαίνεται πως έχει μεγάλη αδυναμία στα ελληνικά κυκλαδίτικα νησιά καθώς εκτός από τη Σαντορίνη έβγαλε άπειρες φωτογραφίες σε Μήλο, Σέριφο, Σύμη (ανήκει στα Δωδεκάνησα), Τήνο, Μύκονο, Ιο, Πάρο και Κουφονήσια.

 

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή: protothema.gr