Το ζευγάρι πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε διαφορετικούς προορισμούς και οι φήμες που τους θέλει να χωρίζουν… φούντωσαν

 

H Ιωάννα Τούνη θέλησε να… ξεκαθαρίσει το τοπίο και να απαντήσει στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε διαφορετικούς προορισμούς, με αποτέλεσμα οι φήμες του χωρισμού να φουντώσουν.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε με τους φίλους της στη Μύκονο, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που προτίμησε να πάει για κάμπινγκ με την παρέα του.

Έτσι, η δημοφιλής influencer ανάρτησε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και φρόντισε να ξεκαθαρίσει δημόσια το τι ισχύει για τη σχέση της.

Όπως έγραψε, εκείνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραμένουν μαζί και απλά αποφάσισαν να αφιερώσουν χρόνο στις παρέες τους, από να είναι συνεχώς μαζί.

«Δεν έχω χωρίσει για όλους τους καλοθελητές που έσπευσαν να γράψουν άρθρα, επειδή τολμήσαμε και περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο ξεχωριστά με το αγόρι μου! Θεωρείται υγεία μεταξύ δύο ανθρώπων, πέρα από την κοινή ζωή, να έχει ο καθένας προσωπικές στιγμές, εξόδους και δικές του παρέες. Έλεος», έγραψε.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ήρθε από τα Σφακιά να ξετρελάνει τα Χανιά!

Δείτε το story που δημοσίευσε:

 

 

Πηγή: protothema.gr