456 συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να…ξεχρεώσουν

 

Η αλήθεια είναι πως έπρεπε να το δούμε να έρχεται, νωρίτερα κιόλας. Σε μία οργανωμένη προσπάθειά του να κορεστούμε από το Squid Game προτού καν δούμε την επικείμενη δεύτερη σεζόν, το Netflix ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ριάλιτι σόου με θέμα την επιτυχημένη σειρά, ονόματι Squid Game: The Challenge.

 

Οι πρώτες πληροφορίες και δηλώσεις

Ναι, σωστά διάβασες. Μάλιστα, σε πρόσφατο πάνελ του The Hollywood Reporter, ο αντιπρόεδρος του Netflix και υπεύθυνος για τις σειρές χωρίς σενάριο και τα ντοκιμαντέρ, Brandon Riegg, ανακοίνωσε ότι το Squid Game: The Challenge καταφθάνει οσονούπω στην πλατφόρμα. Από όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά, το Netflix θα συγκεντρώσει 456 διαγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο για να διαγωνιστούν σε μία σειρά παιχνιδιών με έπαθλο το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 4,56 εκατ. δολαρίων, το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ σε ριάλιτι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του streamer. Η πρώτη σεζόν του Squid Game: The Challenge θα διαρκέσει 10 επεισόδια, άρα λογικά δεν πρόκειται να αποφευχθεί το κοινωνικό δράμα και οι προσωπικές ιστορίες στα παρασκήνια, όπως δηλαδή και στο ίδιο το Squid Game.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

Το Squid Game ξεσήκωσε τον κόσμο με τη συναρπαστική ιστορία και τις εμβληματικές εικόνες του [σκηνοθέτη Hwang Dong-hyuk]“, δήλωσε ο Riegg.Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξή του καθώς μετατρέπουμε τον φανταστικό κόσμο σε πραγματικότητα σε αυτόν τον τεράστιο διαγωνισμό και κοινωνικό πείραμα. Οι θαυμαστές της δραματικής σειράς περιμένουν ένα συναρπαστικό και απρόβλεπτο ταξίδι, καθώς οι 456 διαγωνιζόμενοι του πραγματικού κόσμου θα περιηγηθούν στη μεγαλύτερη σειρά διαγωνισμών που έγινε ποτέ, γεμάτη ένταση και ανατροπές, με το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο όλων των εποχών στο τέλος“, συμπλήρωσε.

Αν και ο Riegg ήταν ξεκάθαρος στις πρώτες του δηλώσεις, εμείς ήδη έχουμε αποκτήσει απορίες: Η σειρά θα περιλαμβάνει μόνο τα γεγονότα που είδαμε στο Squid Game; Ή, αφού το Netflix πρόκειται να προβεί σε κάστινγκ παγκοσμίως, στο πρόγραμμα θα συμπεριληφθούν παιδικά παιχνίδια και από άλλους πολιτισμούς; Επίσης, πώς στο καλό θα προλάβουμε να γνωρίσουμε έστω και ένα μικρό μέρος από τους 456 διαγωνιζομένους; Πόσο περίεργο θα είναι να βλέπει κανείς πραγματικούς ανθρώπους να μάχονται σε έναν διαγωνισμό που στη μυθοπλασία τουλάχιστον φλέρταρε με τη βία; Για όλα αυτά, και όλα τα υπόλοιπα ερωτήματα που σίγουρα πρόκειται να προστεθούν στα παραπάνω, μάλλον θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή μέχρι να μάθουμε περισσότερα.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

 

Να πέσει το βίντεο:

 

Πηγή: esquire.com.gr