Το κρυφό ραντεβού STAR – Μαλέσκου, η εμπόλεμη πρωινή ζώνη της ΕΡΤ και ο υποψήφιος για το κεντρικό δελτίο, τα μυστικά του συμβολαίου Μπακοδήμου – ΣΚΑΪ και το τραγούδι της Μαρίας Τζομπανάκη στο «Σασμό»

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι τελικά πολύ σκληρή για να πεθάνει. Τηλεοπτικά. Ενώ από την ΕΡΤ και από το Open υπήρχαν κατηγορηματικές διαψεύσεις για επαφή με την ξανθιά παρουσιάστρια μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, η σιγή ιχθύος από την πλευρά του STAR στην Κάτω Κηφισιά παραξένεψε πολλούς και πολλές… Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες υπήρξε προσέγγιση της παρουσιάστριας με πρόσωπο από το κανάλι ωστόσο και οι δύο πλευρές αρχικά συμφώνησαν σε δύο πράγματα: Να μην υπάρξουν διαρροές και να τα ξαναπούν ότι θα ξεδιαλύνει κάπως το τοπίο του ανταγωνισμού. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Reader τα ραντεβού σε Βιλτανιώτη και Παλλήνη έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ιθύνοντες της ψυχαγωγίας του STAR στα πρόσωπα που προσέγγισαν κάνουν λόγο για δύο ψυχαγωγικές εκπομπές που θα στηθούν την επόμενη σεζόν. Μια πρωινή και μια μεσημεριανή. H Μαλέσκου δεν προορίζεται σε καμία περίπτωση για την πρωινή ζώνη που θα είναι η προτεραιότητα του καναλιού. Εφόσον υπάρξει συμφωνία θα είναι για μια μεσημεριανή εκπομπή – αναβίωση του «Super Star» (με άλλο τίτλο φυσικά) προσαρμοσμένου στο σήμερα. Όσον αφορά στο πρωινό θα στηθεί από μηδενική βάση μια καινούργια εκπομπή στην οποία δεν περιλαμβάνεται σχεδόν κανείς από τους τωρινούς συντελεστές του Breakfast μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κρεατίνη από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

Σκληρό ροκ στο νέο γύρο του GNTM

Πάντως όλο το κανάλι έχει πέσει τώρα πάνω στο στήσιμο του νέου GNTM αποκλειστικά με γυναίκες. Κυριολεκτικά ηλικίας 18 έως 88 ετών καθώς στα κάστινγκ θα δούμε και γυναίκες μέσης και τρίτης ηλικίας που στόχο θα έχουν να προωθήσουν αφενός τη διαφορετικότητα αφετέρου τις ανάγκες ενός ριάλιτι σόου όπως είναι το GNTM. Και στις οντισιόν αναμένεται σκληρό ροκ καθώς έχει δοθεί οδηγία στους νεοβάπτιστους κριτές (Καράβας, Χατζηπαντέλη) να έχουν λόγο αιχμηρό και κοφτερό. Στον Σωφρονίου δεν δόθηκε οδηγία για τον απλούστατο λόγο ότι έχει καυστικό στυλ ως τηλεοπτική περσόνα και αυτό είχε φανεί και στα παλιά GNTM του ΑΝΤ1. Ήταν άλλωστε ένας από τους λόγους που επιλέχθηκε μετά από εισήγηση της Βίκυς Καγιά.

 

 

Τα μαχαίρια και η πίπα της ειρήνης στην ΕΡΤ

Μεγάλη ένταση επικράτησε σύμφωνα με ωτακουστές στο Ραδιομέγαρο σχετικά με την «χρήση κανονικής αδείας» του Γιάννη Πιταρά που απουσιάζει από την πρωινή εκπομπή που έχει μαζί με τον Δημήτρη Κοττταρίδη. Τα στοιχήματα τώρα παίζονται στο εάν θα εμφανιστεί στο τέλος της σεζόν για να χαιρετίσει καθώς είναι γνωστό πως δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ΕΡΤ. Πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλο καυγά με στελέχη της ενημέρωσης ενώ από την προηγούμενη σεζόν η σχέση του με τον Δημήτρη Κοτταρίδη δεν ήταν λειτουργική. Άλλωστε από τότε είχε ακουστεί ως σκέψη ο χωρισμός του διδύμου. Τώρα τα πράγματα έφθασαν στο απροχώρητο. Η λύση Βίδου – Παπαχλιμίτζου στην πρωινή ζώνη και η μετακόμιση του Δημήτρη Κοτταρίδη στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ίσως φέρει την πολυπόθητη ηρεμία στη Μεσογείων

Διαβάστε επίσης  The Cartel side of street food goes at Street Food Festival Chania!

 

ΕΡΤ: Οι σκέψεις για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Ως «δαχτυλίδι» διαδοχής στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ερμήνευσαν κάποιοι την εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον σχετικά νεοαφιχθέντα στην ΕΡΤ Γιώργο Κουβαρά. Είναι γεγονός πως ο έμπειρος δημοσιογράφος είναι συμπαθής στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου αλλά και στους πολιτικούς προϊστάμενους της Δημόσιας Τηλεόρασης. Σαφώς και το όνομά του είναι στη λίστα των επικρατέστερων για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου όμως καμία απόφαση δεν έχει ακόμη ληφθεί. Θα γίνει αρκετά αργότερα στο πλαίσιο των ευρύτερων διαθρωτικών αλλαγών στις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ1. Η Αντριάννα Παρασκευοπούλου πιθανόν να μετακινηθεί στην παρουσίαση του δελτίου στις 15.00. Επίσης πολλές πιθανότητες έχει το σενάριο το κεντρικό δελτίο να μετακομίσει από τις 21.00 στις 20.00 ώστε να δοθεί ακόμη περισσότερος χώρος στις πολλές σειρές που ετοιμάζει το Πρώτο κανάλι. Εάν αυτό γίνει θα πρόκειται για ιστορική αλλαγή καθώς από ενάρξεως ΕΙΡΤ (τότε το δελτίο λεγόταν Ειδήσεις – Επικαιρότης) το δελτίο μεταδιδόταν στις 21.00. Πάντως, μην αποκλείετε και τις εκπλήξεις…

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: Η Λαϊκή διασκέδαση στα καλύτερά της!

Υπέγραψε η Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ

Επίσημα ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ η Μαρία Μπακοδήμου. Οι συζητήσεις των προηγούμενων ημερών ήταν πολύ αναλυτικές και αφορούσαν στο ύφος της εκπομπής που θα είναι καθαρά ψυχαγωγική, στη θεματολογία ενώ έπεσαν στο τραπέζι και τα πρώτα ονόματα συνεργατών. Φαίνεται πως από την ομάδα της Ιωάννας Μαλέσκου μπροστά και πίσω από τις κάμερες δεν συνεχίζει κανείς. Σημαντική λεπτομέρεια: Ανεξαρτήτως τηλεθέασης υπάρχει πρόβλεψη στο συμβόλαιο της Μαρίας Μπακοδήμου με τον ΣΚΑΪ πως η εκπομπή δεν πρόκειται να διακοπεί μέχρι και το τέλος της επόμενης σεζόν το καλοκαίρι του 2023.

 

Με διπλή παρουσία η Μαρία Τζομπανάκη στο «Σασμό»

Όχι μόνο συνεχίζει ακάθεκτη στο ρόλο της «Καλλιόπης» παρά τις φήμες που την ήθελαν να πεθαίνει στο φινάλε του πρώτου κύκλου του «Σασμού» αλλά από τη δεύτερη σεζόν της σειράς θα την βλέπουμε ή για την ακρίβεια θα την ακούμε και σε διαφορετικό ρόλο. Χθες η Μαρία Τζομπανάκη ολοκλήρωσε την ηχογράφηση ενός νέου τραγουδιού δημιουργία του Νίκου Τερζή που θα συμπεριληφθεί στα soundtrack του δεύτερου κύκλου της καθημερινής σειράς του Alpha. Όσοι άκουσαν το κομμάτι δηλώνουν ενθουσιασμένοι.

 

Πηγή: reader.gr