H κόρη του Elon Musk ανακοίνωσε πρόσφατα την αλλαγή ταυτότητάς του φύλου της, αλλά και την πρόθεση να αλλάξει το επίθετό της για να κόψει κάθε οικογενειακό δεσμό με τον δισεκατομμυριούχο πατέρα της

 

Ο Elon Musk φαίνεται πως δεν τα πάει πολύ καλά ούτε με τα παιδιά του αφού πρόσφατα ο γιος του, Xavier Alexander Musk μία ημέρα μετά την ενηλικίωση του, ζήτησε μαζί με την αλλαγή της ταυτότητάς του φύλου του, και την αλλαγή του επιθέτου του για να μην έχει καμία σχέση με τη φήμη και τη δόξα του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο.

Το όνομα του Xavier είναι πλέον Vivian Jenna Wilson, όπως ζήτησε από τον Άρειο Πάγο του Los Angeles στην Καλιφόρνια. Έτσι, η Vivian αποφάσισε να κρατήσει το επίθετο της μητέρας της ενώ σύμφωνα με το HollywoodLife, στα δικαστικά έγγραφα αναφέρονται τα εξής: «Η αλλαγή της ταυτότητας του φύλου μου και το γεγονός ότι δεν ζω πλέον, ούτε επιθυμώ να έχω καμία σχέση με τον βιολογικό πατέρα μου, με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση».

Διαβάστε επίσης  Issue 790

Στις 18 Ιουνίου, ο μεγιστάνας της Tesla απάντησε ουσιαστικά στην απόφαση του παιδιού του, μέσα από ένα απλό μήνυμα στο Τwitter: «Αγαπώ όλα τα παιδιά μου τόσο πολύ». Ωστόσο, στις 24 Ιουλίου του 2020, είχε γράψει πως «οι αντωνυμίες είναι άχρηστες» ενώ στις 16 Δεκεμβρίου του ίδιου χρόνου, χρησιμοποίησε πάλι την πλατφόρμα για να δηλώσει: «Ασφαλώς και υποστηρίζω τα trans άτομα αλλά αυτές οι αντωνυμίες είναι ένας αισθητικός εφιάλτης».

 

 

Η Vivian και ο δίδυμος αδερφός της, Griffin Musk, είναι τα μεγαλύτερα από τα 7 παιδιά του Musk. Ο πρώτος γιος του, Nevada Alexander πέθανε από ένα σπάνιο σύνδρομο μόλις ήταν μόλις 10 μηνών το 2002. Η μητέρα των Nevada, Griffin και Vivian είναι η Καναδή συγγραφέας, Justine Wilson, η οποία ήταν σύζυγος του Elon για 8 χρόνια. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2000 ενώ χώρισε το 2008.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

Μετά από δύο γάμους και διαζύγια από την ηθοποιό, Tallulah Riley, ο Elon απέκτησε ένα ακόμη μωρό με το όνομα X Æ A-Xii (X AE A-XII) τον Μάιο του 2020. Μαζί με την Grimes όμως, έχει αποκτήσει και την Exa Dark Sideræl Musk τον Δεκέμβριο του 2021 ενώ αυτό το διάστημα ο πιο πετυχημένος άνθρωπος στον κόσμο βγαίνει με την ηθοποιό, Natasha Bassett.

 

Πηγή: jenny.gr