Ένα θερμό καλοκαίρι, όπως όλα δείχνουν μας φέρνει και ένα θερμό χειμώνα. Πολλοί θα υποθέτουν ότι αναφέρομαι στις καιρικές συνθήκες, όμως η αλήθεια είναι ότι η αναφορά έχει πολιτική διάσταση.

 

 

Το ράλι τιμών και οι προβλέψεις για τον χειμώνα που έρχεται οδηγούν την κυβέρνηση σε προκήρυξη εκλογών το Φθινόπωρο. Αν θα είναι τέλος Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου λίγη σημασία έχει. Το σημαντικό είναι ότι παρά τις συνεχείς αναφορές του πρωθυπουργού σε εξάντληση της τετραετίας, η λογική λέει ότι θα προτιμήσει να επιδιώξει καθαρή εντολή πριν βάλει εαυτό στην διαχείριση μιας κρίσης, πιθανόν και μεγαλύτερης από αυτή του Covid.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι θα πάμε σε εκλογές, αλλά στο γεγονός ότι αυτό υποδηλώνει ξεκάθαρα ότι θα υπάρξει μεγάλη δυσκολία το χειμώνα. Τα νοικοκυριά θα πονέσουν, όπως και οι επιχειρήσεις θα δυσκολευτούν αρκετά να διαχειριστούν τα αυξημένα έξοδα και η εκάστοτε κυβέρνηση θα πρέπει να διαχειριστεί αυτή τη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

Είναι γνωστό άλλωστε ότι όταν σου αγγίζουν τη τσέπη δεν είναι ποτέ ευχάριστο και σε αυτή τη περίπτωση, είναι μάλλον αναπόφευκτο. Ως τότε, μια βουτιά στα κρύα νερά της Κρήτης είναι το ιδανικό φάρμακο για τους λογαριασμούς που καταφθάνουν.

Καλά μπάνια φίλοι μου!

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/