Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τέσσερις φορές έχει βρεθεί στο στόχαστρο ο Snik σε χρονικό διάστημα συντομότερο του ενός μήνα εξαιτίας της συμπεριφοράς του, με τους χρήστες στα social media να αποδοκιμάζουν έντονα τον τράπερ και με τον καυγά του με τον Light κατά τη διάρκεια των MAD VMA Awards 2022 να είναι το αποκορύφωμα

 

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Snik βρέθηκε στο στόχαστρο εξαιτίας του ξύλου που έπεσε με τον Light κατά τη διάρκεια των Mad VMA Awards 2022, αλλά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα που ο τράπερ συγκέντρωσε πάνω του με αρνητικό τρόπο τα φώτα της δημοσιότητας.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Snik ανέβασε σε story στο προφίλ του στο Instagram ένα βίντεο με τον ίδιο μπροστά σε καθρέφτη ασανσέρ όπου αποκαλεί τον εαυτό του με χιούμορ «influencer της καρδιάς μας», ενώ στη συνέχεια γυρνάει την κάμερα στη σύντροφό του, Γιώτα Ιωαννίδου, λέγοντάς της «φύγε ρε, πατσαβούρα».

Διαβάστε επίσης  Issue 790

Στη συνέχεια το story κατέβηκε, αφού, όμως, είχαν πέσει βροχή τα αρνητικά σχόλια από τους followers τους στα social media. Ο ίδιος δε θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση αργότερα μέσω νέου story όπου ανέφερε: «Καλό θα ήταν να ξέρετε και να καταλαβαίνετε κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα. Πηγαίνετε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας που δεν την κάνετε και σωστά. Ο Snik λέει είπε πατσαβούρα το κορίτσι του, ρε είστε καλά; είστε τρελοί;».

 

 

Κατά την διάρκεια των μουσικών βραβείων MAD VMA 2022 και ενώ επρόκειτο να βραβευτεί η Έλενα Παπαρίζου, ξέσπασε άγριος καβγάς ανάμεσα στον Snik και τον Light και τους ανθρώπους που τους συνόδευαν με αποτέλεσμα να διακοπεί δύο φορές η εκδήλωση και να εκσφενδονιστούν μέχρι και καρέκλες στον αέρα. Στο γήπεδο Tae Kwon Do όπου πραγματοποιούνταν τα Mad VMA AWards επικράτησε πανικός, με την Έλενα Παπαρίζου που καθόταν κοντά στους τράπερς και άλλους καλλιτέχνες να τρέχουν να προφυλαχτούν.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

 

 

Πριν όμως και από το σκηνικό στα μουσικά βραβεία Mad, ο Snik είχε δεχθεί αρνητικά σχόλια μέσω social media για ακόμα μία φορά όταν επιστρέφοντας από την Πάτρα προς την Αθήνα, η Τροχαία σταμάτησε το αυτοκίνητό του, το οποίο οδηγούσε συνεργάτης του, για υπερβολική ταχύτητα. Ο τράπερ τράβηξε με το κινητό του την όλη διαδικασία, ανεβάζοντας σχετικό story στο Instagram και λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν οδηγούσε ο ίδιος, ώστε να μπορεί να πίνει το ποτό του. «Για αυτό, παιδιά, να έχετε οδηγό, να μπορείτε να πίνετε το ποτάκι σας και να σας γράψουν μόνο για ταχύτητα. Τι να κάτσεις να μαλώσεις;», είπε χαρακτηριστικά ο Snik.

 

 

Τέλος, περίπου στα μέσα Ιουνίου, όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή Open Weekend, ο Snik ακύρωσε προγραμματισμένη live εμφάνισή του σε νυχτερινό κέντρο της Κομοτηνής επειδή μέρος του deal ήταν και τα αεροπορικά εισιτήρια, τα οποία είχαν κλειστεί με την πρωινή πτήση από το συνεργαζόμενο με το μαγαζί πρακτορείο δεν αντιστοιχούσαν σε Business Class, αλλά ήταν οικονομική θέση. Έτσι, κλείστηκαν άλλα εισιτήρια, αλλά επειδή ούτε αυτά ήταν Business Class, ο τράπερ πέταξε μέχρι την Αλεξανδρούπολη, αλλά στην Κομοτηνή δεν εμφανίστηκε ποτέ. Από πλευράς του ο ίδιος είχε αναφέρει μέσω Instagram πως το live ακυρώνεται επειδή «κάποιοι άνθρωποι πρέπει να είναι πιο επαγγελματίες».

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

 

 

Πηγή: reader.gr