Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα του φιλμ – Η Ρόμπι θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ συμμετέχει και στην παραγωγή και ο Γκόσλινγκ θα υποδυθεί τον Κεν

 

Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Barbie» έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες εικόνες μαρτυρούν την εντυπωσιακή ομοιότητα της Μάργκοτ Ρόμπι με τη διάσημη κούκλα των παιδικών μας χρόνων.

Αυτή την περίοδο γυρίζονται σκηνές στην Παραλία Βένις του Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, βλέπουμε την ηθοποιό μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Ράιαν Γκόσλινγκ, που υποδύεται τον Κεν, να κάνουν πατινάζ.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Γκρέτα Γκέργουιγκ. Ως ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 21η Ιουλίου του 2023.

 

Δείτε τις φωτογραφίες και βίντεο

 

 

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Μάργκοτ Ρόμπι έχει αναλάβει από κοινού με τον σύζυγό της, Τομ Άκερλεϊ την παραγωγή της ταινίας. Η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν, για το πρότζεκτ: «Αυτός ο ρόλος, καθώς και η παραγωγή της ταινίας, είναι τεράστια τιμή για εμένα. Θεωρώ ότι θα επηρεάσει θετικά, όχι μόνο τα παιδιά, αλλά το κοινό σε όλο τον κόσμο».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MDtoyz (@mdtoyz)

 

«Υπάρχουν πολλές νοσταλγικές αναφορές, αλλά και διάφοροι συναρπαστικοί τρόποι να προσεγγίσει κανείς αυτόν τον ρόλο. Ο κόσμος ακούει Barbie και φτιάχνει μια εικόνα στο μυαλό του για το πώς μπορεί να είναι η ταινία, όταν όμως ακούει ότι την σκηνοθετεί η Γκρέτα Γκέργουιγκ, συνειδητοποιεί ότι μάλλον δεν έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται», είχε αναφέρει.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

 

 

Πηγή: protothema.gr