Ακόμη μία μεγάλη ανατροπή σημειώθηκε στο Survivor 2022, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

 

Οι παίκτες καταστρώνουν τις στρατηγικές τους και παράλληλα δίνουν όλο τους το «είναι» στα αγωνίσματα ασυλίας, προκειμένου να κλείσουν θέση στον τελικό, με την προσεχή «μονομαχία» αποχώρησης να είναι εκείνη που θα διαμορφώσει την τελική τετράδα του ριάλιτι.

 

Survivor 2022: Έχασε αυτός που είχε… ξεχάσει να χάνει και τον έβγαλαν στον τάκο!

 

 

Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, μάλιστα, έκρυβε μία τεράστια έκπληξη. Και αυτό διότι ο… μόνιμα νικητής -εδώ και πολλές βδομάδες- Αρης Σοϊλέδης έχασε, διακόπτοντας το σερί νικών του, με τον Νίκο Γιάννη να αναδεικνύεται νικητής (παρότι υποψήφιος από την προηγούμενη μέρα).

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος και η Μαίη ήταν ήδη υποψήφιοι προς αποχώρηση, αλλά αγωνίστηκαν κανονικά γιατί σε περίπτωση που κέρδιζαν την ασυλία μπορούσαν να προστατεύσουν έναν συμπαίκτη τους.

Όπερ και εγένετο, αφού ο νικητής Νίκος Γιάννης «προστάτευσε» τον Στάθη Σχίζα, με τους παίκτες να οδηγούνται στη διαδικασία της ψηφοφορίας και την κάλπη να βγάζει ξανά ισοψηφία! Έτσι, προέκυψαν άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση και αυτοί δεν ήταν άλλοι από τους πολύ δυνατούς Αρη Σοϊλέδη και Σταυρούλα Χρυσαειδή!

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

 

 

 

Ως εκ τούτου, την τετράδα των υποψηφίων αποτελούν ο Νίκος Γιάννης, η Μαίη Εμμανουηλίδου, ο Άρης Σοϊλέδης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

 

 

Μάλιστα, ο Άρης είναι μία από τις περιπτώσεις που οι συμπαίκτες του τον περίμεναν στη γωνία λόγω της αγωνιστικότητάς του και τώρα βρέθηκε η κατάλληλη ευκαιρία να απαλλαγούν από την παρουσία του στο Survivor 2022. Μένει να φανεί αν θα τα καταφέρουν…

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr