Το δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει η Κατερίνα Καινούργιου στην Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή τη συγκίνηση της δεύτερης στον «αέρα» του Love It την Τετάρτη (29/6) όταν αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί τα δύο τελευταία χρόνια

 

Την Τετάρτη (29/6) η Ιωάννα Μαλέσκου δάκρυσε στον «αέρα» του «Love It» αποχαιρετώντας συνεργάτη της, καθώς η τηλεοπτική σεζόν φτάνει προς το τέλος της, ενώ αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

Το πρωί της Πέμπτης (30/6) η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, μιλώντας από προσωπική πείρα και κάνοντας αναφορές στο bullying που έχει υποστεί η ίδια, αλλά και στην αχαριστία που υπάρχει στο χώρο της τηλεόρασης.

«Θέλω να της πω κάτι γιατί ξέρω ότι κάποιες φορές μας βλέπει ή της τα μεταφέρουν. Το τι bullying έχω φάει εγώ, Ιωάννα, άστο, τα θυμάστε οι περισσότεροι από εσάς. Χθες, με πήρε ο μπαμπάς μου τηλέφωνο και μου είπε ότι κάποια παλιά μου συνεργάτιδα βγήκε και με έκραζε, κάποια έγραψε κάτι… και με ρώτησε “γιατί με κράζουν τόσο;”. Του λέω, “ρε μπαμπά, 17 χρόνια δουλεύω σε αυτόν τον χώρο και μου κάνεις εσύ αυτή την ερώτηση και με στεναχωρείς εσύ μετά από τόσα χρόνια;”». είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

Στη συνέχεια τόνισε ότι «δε θα είσαι αρεστή σε όλους. Ακόμα και συνεργάτες σου που μπορεί να τους έχεις φερθεί με τον καλύτερο τρόπο, μπορεί να βγάλουν κακία. Τώρα στεναχωριέσαι και να δακρύζεις γι’ αυτούς, αλλά σε αυτή τη δουλειά δε θα είσαι αρεστή σε όλους. Ακόμα και να βγουν συνεργάτες σου να πουν πόσο σε αγαπάνε, αυτό δε θα προβληθεί ποτέ. Θα προβληθεί πάντα η κακία γιατί δυστυχώς αυτό πουλάει», συνέχισε η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα».

 

 

Ακόμα η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε, όσον αφορά την Ιωάννα Μαλέσκου πως «η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει δύσκολα και της την έχουν πέσει αρκετά, όπως την έχουν πέσει και σε μένα. Έχουν σχολιάσει από την εμφάνισή της – τραγικό – μέχρι και τα ελληνικά της που είναι άψογα. Αφήστε τη να εξελιχθεί στην πορεία, σε κάποιους μπορεί να αρέσει, σε άλλους όχι. Τι είναι αυτά ρε παιδιά;».

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

 

Πηγή: reader.gr